Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3709 > Sport Nr. 3709 de joi, 30 septembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Contestat de tribună, apărat de antrenor


Ciobanu: "Mocanu e cea mai bună variantă"

Deși talentul său e contestat, Mocanu are avantajul de a avea sub 21 de ani

articol de: (A.T.)
 Ciobanu: "Mocanu e cea mai bună variantă"
 
Juniorul Mocanu le-a scos mulți peri albi microbiștilor buzoieni, care nu înțeleg ce caută la Gloria și cu atît mai puțin titularizarea lui. Deși la meciuri a fost văzut luîndu-se adesea cu mîinile de cap după execuțiile juniorului, antrenorul Ciobanu i-a luat apărarea: "Momentan e cea mai bună soluție. Are avantajul de a juca fundaș sau mijlocaș lateral, post mai cuminte spre deo­sebire de cel de fundaș sau atacant central. Eu am încredere în el, trebuie doar să încerce pe viitor a juca mai simplu". Din acest sezon, echipele din Liga a II-a au obligativitatea de a folosi permanent pe teren doi jucători sub 21 de ani. Celelalte variante din lotul Gloriei sînt stoperul Berceanu, mijlocașul D. Stan și atacantul Smedescu. 

 

COMENTARII

Dorinel_Bos:
vai de noi
l-ati dat pe lazar si ati oprit acest jucator mediocru,care nici in liga a 3-a nu are loc.misule mai bine bagi un jucator de 18 ani si joaca mai bine ca mocanu.ai cautat juniori ciobanule pana n-ai gasit nici unul.vezi ca la grupa lui marcu sunt cativa jucatori buni.

AFARA CU CU MOCANU!
suporter:
asta este
Fraţilor antrenorul nu are nicio vină să fim sinceri,dacă nu are marfă omu ce să facă...lucrează cu ce are...ba din contră este de apreciat că este realist în declaraţii când spune că obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU