Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3653 > Sport Nr. 3653 de marti, 27 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Începînd de ieri,


Partizanii, în cantonament la Sărata Monteoru

21 de jucători are la dispoziție Manole. Printre noutăți se numără fundașul Gloriei, Lazăr, și portarul Olimpiei, Toader

articol de: (A.R.)
  Partizanii, în cantonament la Sărata Monteoru
 
Ieri, divizionara C, Partizanul Merei, a plecat într-un scurt cantonament la Sărata Monteoru. "Ne pregătim aici, în județ, pentru că situația financiară nu ne permite să mergem în altă parte", a spus Manole, care are la dispoziție 21 de jucători în acest stagiu de pregătire. Vestea bună pentru partizani este că în această vară au pierdut un singur jucător de bază, fundașul central Sîrbescu, plecat în Cipru. În schimb, la capitolul noutăți, îi regăsim pe goalkeeper-ul Toader (Rm.Sărat), fundașii Lazăr (Gloria), Dăniță, Cazan, Porceanu (toți Liga a 4-a) și mijlocașii Marian Constantin (Berca) și Huduncă. Cantonamentul se va încheia sîmbătă, cînd Mereiul are programat meciul din faza a 2-a a Cupei României.
(A.R.)Manole a revenit la sentimente mai bune

Fundulea, reprimit în lotul Mereiului

"Și-a cerut scuze și l-am iertat", a explicat antrenorul partizanilor
"Fundulea a dat dovadă de lipsă de caracter și nu mai are ce căuta la echipă", a spus Manole, negru de supărare, la finalul partidei din cupă cu Breaza la care a fost lăsat baltă de tînărul portar. Dar, între timp, tehnicianul Mereiului a revenit la sentimente mai bune, reprimindu-l în lot pe Fundulea. "Am spus acele cuvinte la cald, imediat după finalul meciului. Eram încă în tensiunea partidei, dar asta o să fie învățătură de minte și pentru mine, să am grijă să nu mă mai ia gura pe dinainte. Băiatul a venit la mine, și-a cerut scuze că inițial a refuzat să semneze prelungirea contractului și l-am iertat", a explicat Manole. Drept dovadă, Fundulea a și fost folosit în amicalul de lux, cu Victoria Brănești, de săptămîna trecută și a făcut deplasarea cu restul lotului într-un scurt cantonament la Sărata Monteoru.

 

COMENTARII

marin:
Rusine primariei Merei
Rog ziarul sansa sa se informeze cum este finantata aceasta echipa. Este absolut ridicol ca 25% DIN BUGETUL PRIMARIEI MEREI sa mearga la echipa de fotbal. In Merei nu exista un dispensar medical la nivel european, statiunea Monteoru arata jalnic, iar primararul Fatu Ion, impreuna cu ai sai consilieri, aproba pentru echipa de fotbal 25% DIN BUGETUL COMUNEI??? In ce tara traim domnilor?????
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU