Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3650 > Sport Nr. 3650 de vineri, 23 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Au mai rămas 3 zile pînă la debut


Brăneștiul e gata de start

Ilie Stan: "Obiectivul va fi menținerea în Liga 1"

  Brăneștiul e gata de start
 
Au mai rămas doar trei zile pînă la meciul dintre Victoria Brănești și Gaz Metan, din prima etapă a sezonului 2010-2011. Formația antrenată de Ilie Stan a sosit încă de miercuri la Buzău, cu scopul de a se acomoda cu stadionul din Crîng și cu nocturna în vederea debutului pe prima scenă a fotbalului românesc. Tehnicianul buzoian al Brăneștiului a dezvăluit care va fi obiectivul echipei în sezonul care stă să înceapă: "Este clar că ținta noastră va fi rămînerea în Liga 1, dar eu îmi doresc mai mult, pentru că am încredere în jucătorii mei. Vreau să facem surprize și să le oferim suporterilor din Buzău un fotbal de calitate, care să-i atragă în număr cît mai mare la stadion". Meciul Brănești - Gaz Metan va avea loc luni, la ora 20.30.
(A.R.)


Ilie Stan, ușor nemulțumit de transferuri,

"Mi-aș fi dorit o campanie de achiziții mai bună"
În această vară, Victoria Brănești a transferat 7 jucători, printre care și doi fundași de la Gloria: Marincău și Lorincz. Totuși, Ilie Stan spune că și-ar fi dorit o campanie de achiziții mai bună, dar că acest lucru nu a fost posibil din cauza bugetului limitat și a pretențiilor exagerate ale jucătorilor vizați pentru un transfer la Brănești: "Normal că mi-aș fi dorit să aduc jucători mai valoroși, dar toți au costat foarte mult și deocamdată nu ne permitem. Bugetul este limitat și în primul rînd dorim să ne plătim la timp jucătorii actuali și să-i motivăm de la meci la meci prin intermediul unor prime consistente".
(A.R.)


Lotul nu este încă definitivat

Aliuță ba, Todoran da
Victoria Brănești mută în continuare pe piața transferurilor. Pe ultima sută de metri, Ilie Stan încearcă să-l achiziționeze pe experimentatul mijlocaș central, Dinu Todoran, care a mai evoluat în trecut la Petrolul, Farul și Unirea Urziceni. "Sper să ne înțelegem în următoarele zile pentru că avem mare nevoie de el. Todoran e un jucător cu experiență, care își dorește să joace la noi", a declarat Stan. În schimb, a picat transferul lui Aliuță, fostul mijlocaș al echipelor Steaua și Rapid cerînd o sumă mult peste posibilitățile nou-promovatei. "Aliuță a fost accidentat o perioadă, a făcut recuperarea, după care a avut pretenții financiare exagerate, pe care noi nu i le-am putut satisface", a spus antrenorul buzoian.
(A.R.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU