Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3649 > Sport Nr. 3649 de joi, 22 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Ion Viorel își oferă serviciile fotbalului buzoian


"Să luăm o echipă de C pe care s-o ducem iar în A!"

Vioară propune ca fundament Petrolul Berca în condițiile în care cele două Glorii sînt înglodate în datorii

 "Să luăm o echipă de C pe care s-o ducem iar în A!"
 
Ion Viorel își oferă pentru a "n"-a oară serviciile fotbalului buzoian. Ieri, Vioară a făcut o propunere microbiștilor buzoieni, lui Viorel Tudose, dar în special primarului Boșcodeală. "După părerea mea cea mai bună variantă pentru fotbalul buzoian ar fi să reînceapă construcția unei echipe solide pornind de jos de la liga a treia. Există fundamentul Petrolului Berca, formație cu loc în divizia C și un lot tînăr, talentat și exclusiv buzoian. Berca are zero datorii spre deosebire de FC Gloria și Gloria SA, cu datorii din cîte am auzit de 400 de mii, respectiv 1 milion de euro. În plus, lumea ar fi mai ușor de atras la stadion cu o echipă care se va bate la promovare decît cu una care va fi la retrogradare. Avem exemplul Ploieștiului, care a plecat cu două echipe din C, din care Astra a promovat anul trecut, iar Petrolul o va face anul viitor", a spus Ion Viorel.
(A.T.)


Ion Viorel așteaptă răspuns de la Boșcodeală și Tudose

Ca de obicei, Vioară se ia de Tulpan care s-ar pune contra
Ion Viorel a vorbit atît cu Boșcodeală, cît și cu Tudose, iar acum așteaptă răspunsul lor. Dacă Tudose pare să fi fost convins, vezi declarațiile sale recente cu posibilitatea pornirii din divizia C, mai greu e cu primarul Boșcodeală dată fiind relația specială dezvoltată de-a lungul anilor cu Tulpan. "Eu zic că propunerea mea s-ar materializa, dacă nu s-ar pune contra Tulpan, care nici după 20 de ani, deși n-a reușit nici o performanță la Gloria, nu vrea să renunțe la ciolan", s-a exprimat Vioară, care așteaptă un răspuns grabnic, întrucît Berca e foarte aproape de a parafa vînzarea clubului către Voluntari.
(A.T.)


După 2 ani jumate de stat pe bară,

Ion Viorel vrea să revină în iarbă
Ion Viorel e dispus să lucreze pentru noua echipă a Buzăului fie ca manager, fie ca antrenor. "Stau deja de 2 ani jumate pe bară, mi-am refăcut sănătatea, sînt gata să mă apuc din nou de treabă. Sînt optimist că voi reuși, am mai luat o dată Gloria din C și-am dus-o în A. Voi strînge cei mai buni jucători din Buzău, Rm. Sărat, Berca și Merei, vom face o echipă bună, vom aduce din nou lumea și oamenii de afaceri locali lîngă Gloria", a spus Ion Viorel, care pare tot mai aproape de Buzău după ce-și va fi lichidat afacerile din Galați.
(A.T.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU