Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3648 > Sport Nr. 3648 de miercuri, 21 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Lăsat baltă de portar înaintea meciului cu Breaza


Manole: "Fundulea a dat dovadă de lipsă de caracter"

Antrenorul Mereiului a fost obligat să-l trimită în poartă pe Tofan, mijlocaș de meserie

 Manole: "Fundulea a dat dovadă de lipsă de caracter"
 
Antrenorul Mereiului, Laurențiu Manole, e supărat foc pe goalkeeper-ul Fundulea. Din cauza faptului că acesta a refuzat să-și prelungească contractul, Mereiul nu a avut un portar de meserie la meciul din cupă, cu Breaza. "Fundulea a dat dovadă de lipsă de caracter. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar ăsta e adevărul. Vineri dimineață, cînd președintele trebuia să plece la FRF special pentru a-l face bun de joc, Fundulea a refuzat să semneze noul contract. În momentul de față e jucător liber, poate să facă ce vrea, dar eu nu-l mai primesc la echipă. Gestul lui mi-a lăsat un gust foarte amar", a spus, nervos, Manole.
(A.R.)


Tot răul spre bine

Tofan, admirabil în poarta Mereiului
Portar de ocazie în partida de duminică, Daniel Tofan a dovedit reale calități și în această postură inedită. Sigur pe el în intevenții, mijlocașul Mereiului a păstrat poarta intactă pînă în prelungiri. Ce-i drept, în cîteva rînduri a fost ocrotit și de șansă, două șuturi ale lui Romeo Stan lovind barele porții "partizanilor". "Într-adevăr, chiar s-a descurcat bine. La prima bară mi-a spus că nici nu a sărit după minge pentru că a știut că nu e pe cadrul porții. Prima variantă pentru postul de portar ar fi fost Bădicu, dar nu aveam alt fundaș să-l înlocuim. Astfel că am optat pentru Tofan și se pare că am făcut cea mai bună alegere", ne-a declarat Manole.
(A.R.)

 

COMENTARII

fluture:
merei
nu Fundulea este cel fara caracter, ci tu, antrenor care nu stii sa vorbesti cu jucatorii.Te crezi grozav AGRAMATULE!Ascultati interviurile.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU