Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3648 > Sport Nr. 3648 de miercuri, 21 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Tudose a dezvăluit de ce amînă preluarea Gloriei:


"Există posibilitatea ca datoriile lui Bucur să cadă în cîrca mea!"

Cum restanțele către Fisc saltă de 30 de miliarde, Tudose nu vrea să riște

 "Există posibilitatea ca datoriile lui Bucur să cadă în cîrca mea!"
 
Preluarea Gloriei de către Viorel Tudose a intrat pe moment în impas. Omul de afaceri a dezvăluit în premieră luni seară la Focus TV motivul pentru care semnarea actelor și anunțul oficial au fost amînate sine die. "Există posibilitatea ca datoriile de zeci de miliarde lăsate de Bucur la fisc să cadă în cîrca mea. Nu e 100% sigur, dar judecătorul poate decide la pronunțarea falimentului Gloriei lui Bucur ca aceste datorii să fie preluate de noua Gloria la care eu voi fi asociat unic. Există un precedent, la cesionarea locului de Liga II de la Gloria S.A. către FC Gloria, comisiile F.R.F. au cadorisit FC-ul inclusiv cu datoriile sportive de la S.A. Ori, eu nu vreau să risc, nu vreau să plătesc datoriile făcute de alții", a spus Tudose. Cum declararea falimentului Gloria S.A. a fost amînată spre toamnă, dacă nu chiar înspre 2011, noul campionat bate la ușă iar Tudose e colacul de salvare găsim că situația fotbalului buzoian nu e momentan tocmai roză.
(A.T.)


Tudose către Roșioru:

"Ați făcut mult rău fotbalului buzoian!"

Din cauza lui Roșioru falimentul Gloriei S.A. a fost amînat
Abia după această declarație de "La masa verde" s-a lămurit motivul supărării lui Tudose și a oficialilor clubului la anunțul judecătoarei de la sfîrșitul lui iunie că falimentul Gloriei S.A. a fost amînat.  Declararea falimentului atunci ar fi rezolvat problema celor care trebuie să plătească datoriile la Fisc, iar Tudose s-ar fi putut apuca serios de treabă la noua Gloria. "Nu vă dați seama cît rău ați făcut fotbalului buzoian", i-a spus Tudose lui Silviu Roșioru, cel care a determinat judecătoarea să amîne falimentul după înscrierea sa de ultim moment la masa credală.
(A.T.)


Tudose exprimă șansele rămase:

"Fie să plătească Bucur, fie să luăm un loc de B de la altcineva"
Tudose a detailat posibilitățile ca totuși să facă o echipă de fotbal la Buzău:  "Ar trebui ca domnul Bucur să plătească datoriile la Fisc. În acest caz eu aș ieși public și aș spune că domnul Bucur și apropiații săi sînt oameni de onoare". Însă, pe actuala criză, e greu spre imposibil de crezut că Bucur va plăti zecile de miliarde, situație în care Tudose a pre­zentat alte două variante mai credibile: "Există posibilitatea de a prelua de la un alt club fie un loc de Divizia B, cazul cel mai fericit, fie unul de Divizia C, mai puțin fericit".
(A.T.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU