Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3449 > Sport Nr. 3449 de luni, 23 noiembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Gloria n-a jucat nimic la Snagov


Cel mai slab meci al sezonului

 Cel mai slab meci al sezonului
 
De departe cel mai slab meci al Gloriei din acest sezon. Apărare șvaițer, mijloc moale, atac inexistent. Adăugăm ingredientele voință zero, două goluri ușoare primite repede, un gazon cu mai mult noroi decît iarbă și rezultă o mare plictiseală care-a urmat pentru toți buzoienii care-au bătut drumul la Snagov. Fie ei suporteri, oficiali sau ziariști. Atacul sau mai degrabă chinul Gloriei, a însemnat doar 2 șuturi modeste, pe lîngă, ale lui Boghițoi. În rest un joc anost, în care gazdele pe lîngă cele 2 goluri, au avut ocazii mai mari și mai multe. Dar, chiar și așa, pînă și localnicii s-au plictisit teribil, iar fluierul final a fost pentru întreaga asistență cel mai plăcut moment al jocului.
(A.T.)
 
Cum s-au marcat golurile:
1-0, (10): pasă pe lîngă L. Dias, Florea centrează în careu și Rădu­lescu, nemarcat la 8 metri, a trimis cu latul din vole. Fane Leu a atins mingea, dar n-a stopat-o din drumul către gol
2-0, (24): fază trasă la indigo. Ene pasează pe lîngă L. Dias, același Florea centrează în gura porții, de unde nemarcat, Rădu­lescu împinge min­gea, prin alunecare, în poartă

Gloria: Leu  - L. Dias, C. Marin, Marincău (85 - Ursu), Lorincz - M. Lazăr (46 - R. Tudor), D. Popa, Chimir (55 - T. Stan), A. Toma - Boghițoi, Priescu.

Anton: "Da, am făcut cel mai slab meci"
"Da, sînt de acord că azi am făcut cel mai slab meci din acest sezon.  Am luat repede goluri, pe greșelile noastre. N-am blocat pe părțile laterale. Nu mă așteptam să luăm bătaie, dimpotrivă venisem să cîștigăm. Nu știu de ce-am jucat atît de slab, ne-am antrenat bine în cursul săptămînii. O fi de vină și oboseala...dar și subțiri­mea lotului. La noi orice absență a unui titular contează enorm".    
(A.T.)


Marincău: "Nu poți să joci mereu bine"
"Un joc slab al nostru.  Nu ne-am apropiat deloc de poarta lor. Se mai întîmplă la fotbal, e greu să joci bine de fiecare dată. Nu asta e fața echipei, cred c-am demonstrat pînă acum că avem valoare. Ce n-a mers la Snagov ? Nu știu, poate oboseala. Faptul că sîntem puțini ca număr. Poate și întîrzierile financiare. E o situație grea, trebuie să strîngem rîndurile în astea 2 etape care au mai rămas"
(A.T.)


Cristian Țermure, antrenor Snagov:

"Scorul putea fi și mai mare"
Declarații de bun-simț la final din partea gazdelor. "Nu știu dacă Buzăul a jucat slab. Mai degrabă am făcut-o noi bine. Sîntem în formă, avem un moral excelent, nu cred că puteau să ne încurce azi. Scorul putea fi și mai mare. Oricum, eu felicit Buzăul că a jucat fotbal, nu s-a închis nici un moment în apărare", a spus principalul Țermure. "Mai puteam marca. Am fost net superiori, chiar dacă ne-a dezavantajat terenul", a afirmat și Laurențiu Reghekampf.   
(A.T.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU