Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3441 > Sport Nr. 3441 de vineri, 13 noiembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Handbalistele din Buzău au pierdut pe final un avantaj de 6 goluri


S-au jucat cu focul, dar nu s-au fript

HCM Buzău - CSM Reșița 22-21 (11-6)

articol de: (A.R.)
 S-au jucat cu focul, dar nu s-au fript
 
HCM Buzău a obținut a doua victorie din acest sezon. Startul partidei a stat sub semnul echilibrului. Echipele s-au anihilat reciproc, iar apărările agresive au fost depășite cu greu. Astfel că, pînă în minutul 20, cele două formații au înscris doar cîte 5 goluri. Finalul reprizei le-a aparținut în totalitate buzoiencelor, care au reușit 6 goluri consecutive, asigurîndu-și astfel un avans liniștitor la pauză. Dar în repriza secundă, jocul a luat o întorsătură neașteptată. Oaspetele au preluat controlul partidei, fostul portar al Buzăului, Paula Teodorescu a "închis" poarta, iar reșițencele au redus treptat diferența, reușind chiar să egaleze cu 10 minute înainte de final.

Victoria Ionelei Goran

Cele două echipe au mers cap la cap pînă în ultimele 3 minute, cînd două goluri consecutive ale Ionelei Goran au făcut diferența. Golghetera echipei a fost cea care a contribuit decisiv la obținerea victoriei, grație celor 6 goluri marcate în ultimele 11 minute. Două puncte importante obținute de fetele antrenate de Romeo Ilie, care îndepărtează HCM-ul de locurile retrogradabile. Campionatul se întrerupe pînă pe 9 ianuarie, pauză prilejuită de participarea echipei naționale a României la Campionatul Mondial din China.

Ionela Goran (jucătoare):  
"A fost un meci extrem de greu. Fetele de la Reșița au venit cu un moral foarte bun și au luptat pentru victorie. Am intrat puțin cam relaxate la începutul reprizei secunde, dar important e că am cîștigat".

Romeo Ilie (antrenor):
"Un final neașteptat de echilibrat, mai ales după ce am controlat jocul în prima re­priză. Am abuzat de acțiunile individuale, am ratat mult și le-am permis adversarelor să reintre în meci. Important e că am reușit să ne impunem pe final. Sînt mulțumit, pentru că Reșița e o echipă foarte bună, arțăgoasă, cu o apărare foarte agresivă".

Ștefan Miloș  (președinte):  
"Sînt bucuros că fetele s-au dăruit în această partidă, chiar dacă au avut emoții. Au muncit mult, au avut determinare și asta a contat foarte mult în economia jocului. Din păcate au și ratat foarte mult. Este o victorie de 4 puncte".

Flori Chelaru (jucătoare):  
"Ne bucurăm că am reușit să cîștigăm. Publicul a fost de partea noastră și ne-a ajutat foarte mult. Cred că din cauza emoțiilor am pierdut acel avans de 6 goluri din prima repriză. Sper să reușim în continuare să avem prestații deosebit de frumoase" 

 

COMENTARII

un suporter impartial:
Fair-play
Sincer, daca nu puneau si arbitrii umarul ...nu stiu cum se termina !
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU