Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3432 > Sport Nr. 3432 de marti, 3 noiembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Gloria tușește


Doar 3 puncte în 4 meciuri

articol de: (A.T.)
 Doar 3 puncte în 4 meciuri
 
Doar 3 puncte, din 3 egaluri, a obținut Gloria în ultimele 4 etape. Cam puțin după un start fulminant în care reușise 5 victorii din primele 6 meciuri. Gloria a rămas pe locul 12, despărțită de locurile retrogradabile doar de golaveraj. Iar programul meciurilor următoare nu e deloc facil, ci dimpotrivă. Sîmbătă, Gloria va juca în deplasare la lidera Victoria Brănești. "Nu mi-e frică. Pentru noi toate meciurile au fost și vor fi grele. Ce dacă sînt lideri, ce liderii nu pot să piardă?" a comentat antrenorul Nicolae Anton.

Program
(d) Brănești
(a) Petrolul
(d) Snagov
(a) Sp. Stud.
(d) Constanța

Răzvan Radu, cel mai bun de la Gloria

Atacantul ardelean e la al treilea gol, după dubla de la Bacău
Dacă vecinul Boghițoi a jucat slab, în schimb a făcut un meci bun colegul din atac Răzvan Radu.  Pe lîngă faptul că a marcat un gol superb, a fost mereu pe fază, a creat culoare și a furnizat pase bune coechipierilor. Radu, venit în Crîng de la Fc Bihor, a reușit al treilea său gol pentru Gloria, după dubla reușită la Bacău în etapa a patra.


De ce n-a cîștigat Gloria?

Boghițoi a jucat slab
Gloria n-a bătut pe Chiajna și pentru că Boghițoi, cel mai lăudat jucător de pînă acum, a făcut duminică un meci slab, chiar cel mai slab al său din acest sezon.  N-a mai dat gol, nu i-au reușit combinațiile cu colegii, sfîrșind prin a fi înlocuit cu Priescu, mutare care nu i-a convenit. "Boghițoi cred că era supărat pe el însuși. Și-a dat seama și el că a jucat mai slab, de-asta s-a manifestat așa la schimbare" a comentat an­trenorul Nicolae Anton.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU