Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3431 > Sport Nr. 3431 de luni, 2 noiembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Prima victorie din campionat


Distracție cu Rapid

HCM Buzău - Rapid București 39-24 (20-11)

articol de: A.R.
Distracție cu Rapid
 
Contra unui adversar modest alde Rusu și Goran au făcut spectacol și bifat prima victorie stagională. După primele 10 minute echilibrate, scorul a început să ia proporții. Golgetera Goran a înscris din toate pozițiile, extrema Rusu a fructificat lansările perfecte ale Alinei Iordache, iar Geană, Chelaru și nou-venita Cîrstea au hărțuit apărarea adversă. Astfel că, la pauză, HCM Buzău avea deja 9 goluri avans. La reluare recitalul buzoiencelor a continuat. Iordache și Petrescu au închis poarta, iar diferența a crescut la 19 goluri. Cu 10 minute înainte de final, Romeo Ilie a decis să ruleze tot lotul, odihnind jucătoarele de bază. Pentru ca tacîmul să fie complet, pe final a intrat și proaspăta mămică, Alina Braniște, care a și reușit să marcheze de două ori. O victorie de moral pentru HCM, care privește cu încredere înspre partidele următoare.

HCM Buzău: Alina Iordache, Diana Petrescu - Ionela Goran 12g, Nicoleta Rusu 10g, Florina Chelaru 4g, Oana Cîrstea 3g, Ramona Geană 2g, Alina Braniște 2g, Lă­crămioara Roșu 2g, Ana Maria Stoica 2g, Daniela Braniște 1g, Andra Pa­ras­chiv 1g

Romeo Ilie (antrenor):
"A fost un joc mai bun al echipei noastre. Pe măsură ce ne-am întregit lotul, a început să se simtă și omogenizarea și s-a văzut rezultatul. Ne-am acoperit aproape toate posturile, a reintrat Alina Braniște, în ianuarie vom putea conta și pe Lipan, astfel că în acest sezon nu cred că mai putem vorbi de retrogradare"

Ștefan Miloș (președinte):
"Un meci reușit din toate punctele de vedere, dar cu un adversar, să recunoaștem, modest. Echipa a fost cam stresată înaintea acestui meci, pentru că nu avea nicio victorie, dar a ieșit bine. Sper că omogenitatea echipei își va spune de-acum încolo cuvîntul. Eu cred că în acest sezon ne vom clasa în prima jumătate a clasamentului."

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU