Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3407 > Sport Nr. 3407 de luni, 5 octombrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Spectacol și goluri multe la Sala Sporturilor


Campioana a defilat la Buzău

HCM Buzău - Oltchim Rm.Vîlcea 20-44 (9-22)

Campioana a defilat la Buzău
 
Recital handbalistic oferit de "galacticele" de la Oltchim în meciul cu HCM Buzău. Campioana a trecut la pas, fără să forțeze, de timorata formație buzoiană. Cu vedetele Maier, Stanca, Ardean, Neagu și Luca pe teren încă din primul minut, oaspetele s-au distanțat imediat la 3 goluri. Prima reușită a formației noastre a venit în minutul 5, grație unei acțiuni personale a golgeterei Ionela Goran. Diferența a continuat să crească, fiecare greșeală tehnică a buzoiencelor fiind taxată prompt pe contraatac de Maier sau Stanca. În repriza secundă lucrurile nu s-au schimbat mult în bine pentru fetele lui Romeo Ilie.

Deși Oltchim a rulat tot lotul, golurile au curs în continuare în poarta buzoiană, în ciuda opoziției Alinei Iordache, care s-a aflat din nou printre remarcatele din tabăra gazdelor, alături de Goran, Rusu și Chelaru. Nou-intratele Pușcașu, Manea și Lecușanu au făcut spectacol în ultimele minute, sub privirile neputincioase ale buzoiencelor. Scor final  20-44, o victorie scontată a formației vîlcene, care a părăsit sala în aplauzele celor aproximativ 500 de spectatori.(A.R.)

HCM Buzău: Iordache - Goran 7g, Che­laru 5g, Rusu 4g, Roșu 2g, Stoica 2g
Oltchim: Ungureanu, Tolnai - Stan­ca 8g, Maier 7g, Pușcașu 7g, Manea 6g, Ar­dean 3g, Meiroșu 3g, Lecușanu 3g, Beșe 2g, Gatzel 2g, Vizitiu 2g, Luca 1g

Romeo Ilie (antrenor):

"Problema a fost că jucătoarele noastre au intrat pe teren timorate, speriate și au făcut multe greșeli copilărești. Poate că dacă jucau mai atent, cu mai puțin trac, diferența ar fi fost mai mică. Oricum nu se punea problema învingătoarei, pentru că între cele două echipe e o diferență mare de valoare."


Ștefan Miloș (președinte):

"Astăzi a fost o singură formație pe teren. Oltchim e de fapt echipa națională și era de așteptat să pierdem la o asemenea diferență. Din păcate jucătoarele noastre au fost atît de timorate, încît și cele cu experiență scăpau mingea din mînă."

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Să începeți bine!
Simona Stancu arbitrează duminică Supercupa României, SCM Rm. Vâlcea - CSM București!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU