Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3403 > Sport Nr. 3403 de miercuri, 30 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Spectacol handbalistic în Sala "Romeo Iamandi"


HCM Constanța ia cu asalt Liga Campionilor

Azi, ora 19:00, la Buzău, constănțenii îi înfruntă pe spaniolii de la Valladolid

Iubitorii hand­balului din Buzău sînt invitați astăzi la Sala Sporturilor, pentru a asista la debutul formației HCM Constanța în noul sezon al Ligii Campionilor. După ce anul trecut Steaua MFA a disputat la Buzău meciurile din cea mai importantă competiție intercluburi, acum a venit rîndul constănțenilor, a căror sală nu a fost omologată de EHF din cauza distanței prea mici dintre suprafața de joc și mantinelă. Campioana României va disputa la Buzău toate cele cinci meciuri de pe teren propriu din faza grupelor, primul fiind programat chiar azi, la ora 19:00, cînd vom vedea pe viu puternica formație Pevafersa Valladolid. Spaniolii reprezintă "coșmarul" echipei antrenate de Zoran Kurtes, constănțenii pier­zînd de patru ori în ultimii patru ani în fața acestora, ultima dată chiar în luna aprilie, cînd Valladolid i-a eliminat în sferturile Cupei Cupelor. Cu victorii pe linie în campionat, HCM Constanța abordează cu încredere această partidă, sperînd să-și ia revanșa în fața ibericilor.
(A.R.)


Absențe importante de ambele părți
Cele două echi­pe se confruntă cu probleme de efectiv înaintea duelului din această seară. La constănțeni, pivotul Silviu Băi­cea­nu acuză dureri la genunchi, interul Florin Nicolae s-a ales cu o inflamație la umărul drept, în timp ce Adzic încă nu s-a refăcut complet după o accidentare mai veche, toți trei fiind incerți. De partea cealaltă, repu­tatul tehnician Juan Carlos Pastor nu va putea conta pe coordonatorul Oscar Pe­ra­les, pe interul dreapta Victor Hugo și nici pe pivotul sloven Luka Scurek.
(A.R.)


Pentru a atenua prețul piperat al biletelor

Constănțenii fac tombolă cu premii
Pentru a face cît de cît uitat prețul piperat al biletelor (20 lei de persoană), la meciul cu Valladolid se va organiza o tombolă cu numeroase premii, spectatorii putînd cîștiga, printre altele, un tricou original de joc, o minge cu semnăturile întregii echipe constănțene, plus un week-end la Mamaia. În altă ordine de idei, conducerea clubului HCM Constanța a anunțat că va pune la dispoziția suporterilor constănțeni patru autocare. Oficialul Nurhan Ali crede că la Buzău vor ajunge azi peste 600 de fani constănțeni.     
(A.R.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU