Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3398 > Sport Nr. 3398 de joi, 24 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

După ce a dispărut cu mașina unui coleg


Salih Jaber este căutat de Poliție

Irakianul și-a închis mobilul și nu cunoaște gravitatea faptei sale

articol de: (A.R.)
 Salih Jaber este căutat de Poliție
 
Jaber are din nou probleme cu Poliția. După ce în trecut a fost nevoit să răspundă în fața oamenilor legii în urma unor reclamații de furt ale foștilor săi coechipieri de la Gloria, de această dată lucrurile par a fi mult mai serioase. Irakianul este căutat de polițiștii din toată țara după ce s-a făcut nevăzut cu mașina împrumutată de la un jucător al echipei din Merei. Păgubitul este mijlocașul Partizanului, Marius Udrea, care ne-a povestit exact cum s-a întîmplat: "Înaintea antrenamentului de luni după-amiază, Jaber a venit la mine în vestiar și m-a rugat să-i împrumut mașina, deoarece trebuie să ajungă urgent la București pentru a-și duce soția la aeroport. Înțelegîndu-mă bine cu el în scurta perioadă în care a evoluat pentru Merei și neștiind absolut nimic despre problemele sale din trecut, am acceptat să-i dau mașina, promițîndu-mi că în cîteva ore mi-o va înapoia. Peste două ore l-am sunat, însă avea telefonul închis. De atunci nu a mai putut fi contactat de nimeni, astfel că marți am depus plîngere la Poliție ".


Primarul Fătu a prevăzut incidentul
Ion Fătu, primarul Mereiului, parcă a avut gura spurcată.Încă de luni seară, cînd a fost întrebat "La masa verde" de statutul lui Jaber, lui Fătu nu i s-a părut în regulă împrumutul mașinii: "Jaber a venit azi la noi la antrenament, dar n-a rămas. A împrumutat mașina unui jucător și a plecat. Nu știu cum de a avut ăsta curaj să i-o dea. Dar mă rog...".

Laurențiu Manole, antrenor Merei:
"Eu n-am știut, altfel nu l-aș fi lăsat să-i împrumute mașina. Din cîte am înteles, Jaber a fost văzut totuși cu ea marți prin oraș. Bine că nu a dus-o la cămătari ca să mai scape de datorii".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU