Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3360 > Sport Nr. 3360 de marti, 11 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Bucur, învins de fotbal:


"Am cheltuit milioane de euro și acum sînt dator"

articol de: (A.T.)
"Am cheltuit milioane de euro și acum sînt dator"
 
"N-avea rost să mai continui cîtă vreme n-am mai fost dorit la Gloria. Mi s-a spus demult acest lucru, dar eu tot am sperat de dragul buzoienilor.Am încercat și săptămîna trecută cînd am venit la Buzău, am vorbit cu primarul Boșcodeală să finanțăm jumi-juma clubul. Dar propunerea mea a fost refuzată, astfel că s-a pus practic cruce Gloriei. Îmi pare rău, sînt trist, mă retrag învins din fotbal. Am cheltuit milioane de euro și acum sînt dator mai multe miliarde", ne-a spus ieri Bucur.

Costel Bucur:
"Nu mă așteptam la așa ceva, dar nu mă miră. Am fost lucrat în stil mare de cei de la Buzău. Pun și eu o întrebare retorică. De unde are acum primarul bani să finanțeze noua echipă, iar mie mi-a spus că n-are. În condițiile în care eu eram dispus să dau 500 de mii, poate și un milion de euro ca să promovăm înapoi Gloria în A? Dar oricum sînt sigur că nu vor face nimic. Nu știu dacă Buzăul va mai avea vreodată echipă în prima ligă".


La revedere, Marin și Cazan!
Desființarea Gloriei SA înseamnă și sfîrșitul șederii la clubul din Crîng a președintelui Mihai Marin și a directorului general Paul Cazan. "Mandatul meu a fost pentru Gloria SA. Cum clubul se va desființa, vă dați seama că n-are rost să mai rămîn la Buzău. La fel și Paul Cazan", a confirmat ieri seară Marin.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU