Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3360 > Sport Nr. 3360 de marti, 11 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Buzoienii nu vor mai vedea fotbal nici măcar de Divizia B


Gloria lui Bucur s-a desființat!

Din cauza datoriilor la jucători, clubul a venit în întîmpinarea federației: nu se va mai înscrie în Divizia B

articol de: (A.T.)
Gloria lui Bucur s-a desființat!
 
Lovitură de teatru ieri la Gloria. După ce și-au luat la revedere de la Liga I, buzoienii nu vor mai vedea campionatul viitor nici măcar fotbal de Divizia B. Șefii clubului au anunțat ieri după-amiază că Gloria SA nu se va mai înscrie în viitoarea ediție a Ligii a II-a.


Jucătorii n-au acceptat plata eșalonat
Primele semne ale colapsului au apărut pe la prînz. Stoicescu, M. Barbu și Nejneru au fost invitați la club.Motivul: încercarea de a-i convinge de a renunța la memoriile depuse la federație din cauza restanțelor contractuale. "Cam 70.000 de euro sînt datoriile la 6 jucători" a anunțat președintele Mihai Marin. Pe lîngă cei 3 enumerați mai sus pe listă mai figurau Mincă, Arcaba și Vigariu, cu care s-a luat legătura telefonic. "Le vom oferi 100 de milioane de căciulă și promisiunea că le vor fi achitate integral restanțele în perioada următoare" a spus oficialul Silviu Roșioru. Dar niciunul din cei 6 fotbaliști n-a acceptat trocul, astfel că pe Gloria o păștea neprogramarea în prima etapă cu Fc Botoșani de sîmbătă.Apoi a venit anunțul bombă
A urmat o ședință între șefii clubului în urma căreia s-a hotărît ca Gloria să nu se mai înscrie în Divizia B.Acest lucru înseamnă totodată și desființarea Gloriei SA, cea care deține palmaresul și sigla clubului. Teoretic și lotul de jucători și locul de Divizia B, dar acestea nu mai contează. "Domnul Bucur nu mai are bani să susțină singur clubul. Din păcate aceasta e ultima lui decizie", a comunicat președintele Mihai Marin.

 

COMENTARII

Anonim:
.
Pacat !
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU