Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3341 > Sport Nr. 3341 de luni, 20 iulie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Valentin Ioviță nu-l uită pe cel care l-a izgonit din Crîng:


"Ștefan Stoica e principalul vinovat de situația de-acum a Gloriei!"

articol de: (A.T.)
"Ștefan Stoica e principalul vinovat de situația de-acum a Gloriei!"
 

Valentin Ioviță a citit în Șansa de vineri declarația președintelui Marin, cum că "cea mai mare greșeală a Gloriei a fost renunțarea la antrenorul Ștefan Stoica".
Contrariat, Ioviță nu s-a ferit să declare dimpotrivă că "Ștefan Stoica e principalul vinovat de situația gravă în care se află acum Gloria. El a fost cel care a distrus scheletul echipei care a promovat. A dat afară rînd pe rînd jucătorii care au pus suflet pentru a aduce toți veneticii fără valoare. De-asta Gloria nu-i mare are acum decît pe Vlaicu și Mincă".

Ștefan Stoica a fost demis de Bucur anul trecut în etapa a treia, după 3 înfrîngeri din 3 meciuri. A lăsat Gloria pe -6 și cu cel mai slab lot de jucători dintre echipele din Liga I. Apoi Ștefan Stoica a preluat Internațional Pitești, echipă pe care a promovat-o în Liga I. La Gloria, Stoica se poate lăuda cu evitarea re­trogradării în primul sezon și atingerea semifinalelor Cupei Romîniei, cea mai notabilă performanță din istoria clubului.


În discuții cu Bistrița:

"Mi-au propus un contract cam mic"
Valentin Ioviță s-a relaxat în weekend pe litoral cu noua sa soție. "Am fost foarte ocupat, n-am avut parte de o lună de miere.
Am fost 2 săptămîni în cantonament cu Gloria Bistrița. Am jucat titular în toate amicalele. Mi-au propus un contract, dar cam mic, nu știu dacă să-l accept. Cam tot pe acolo ajung, dacă stau acasă la Galați, la Dunărea în Divizia B".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU