Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3313 > Sport Nr. 3313 de miercuri, 17 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Astăzi la Panciu, de la ora 17.30


Meciul ieșirii din anonimat

Partizanul Merei - Dunărea II Galați, în barajul pentru divizia C

articol de: (I.P.)

Microbiștii buzoienii vor ține astăzi pumnii campionilor județeni de la Merei. După ce în week-end își luaseră gîndul de la baraj din cauza lipsei certificatului sportiv, alde Tofan, Toma și ceilalți forțează întrarea în liga a III-a. Ei vor să răzbune tentativele eșuate ale ultimelor două campioane, Onix Rm Sărat și Berca, învinse pe teren de reprezentantele Covasnei și Bucureștiului. "Nu știm nimic despre adversarul nostru. Mi-ar plăcea enorm să ne trateze de sus, ca să-i putem surprinde. Ar fi a doua promovare din carieră", e optimist antrenorul Manole.
(I.P.)


Ședință video pentru motivarea jucătorilor

Manole "Vor viziona victoria Haleșului din 2001"
În ultimul meci de pregătire, campionii județeni au suferit o corecție din partea satelitului Gloriei. Simțindu-și jucătorii deconcentrați după tevatura legată de neadmiterea la baraj, Laurențiu Manole vrea să-i motiveze într-o manieră inedită. "Dacă sînt de acord, le voi pune înregistrarea de la victoria din precedentul meu meci de baraj." În 2001, Turistul Haleș, cu Stoian între buturi, trecea de Rapid Fetești cu 4-1, la Ploiești  și promova în divizia C.


Trac suplimentar la baraj

FRF a trimis brigadă de liga I

Anonimii din Merei vor fi arbitrați de Augustus Constantin
Parcă pentru a le spori emoțiile și așa mari ale jucătorilor, FRF a trimis la Panciu o brigadă de divizia A. La centru va oficia controversatul Augustus Constantin, fiul fostului președinte a CCA, arestat în luna aprilie de DNA pentru luare de mită. Una dintre tușe va fi asigurată de Irina Mîrț, asistenta care le-a purat noroc fotbaliștilor Gloriei, în retur. "Cînd vor auzi elevii mei cine îi arbitrează, cred că li se vor înmuia picioarele", a fost prima reacție a tehnicianului din Merei la auzul veștii. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU