Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3224 > Sport Nr. 3224 de luni, 2 martie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Ofsaid la golul doi al Farului


Pahor, afară din joc, a împiedicat o eventuală intervenție a lui Mera

Golul doi al Farului a fost înscris din ofsaid. O fază însă complicată, petrecută în mare viteză și într-un careu superaglomerat. Tușierul are și circumstanțele că distanțele dintre jucătorii implicați erau mici și că una e să judeci faza live în cîteva secunde și alta în reluare în fața monitorului. Dar, în esență, e ofsaid, lucru explicat în schema alăturată. Rusmir i-a pasat lui Alibec care a marcat din poziție regulamentară. Însă în momentul pasei Pahor era în ofsaid și apoi s-a interpus între Alibec și "gloriosul" Mera care ar fi putut interveni.

 

COMENTARII

florian buzau:
ce lipsa de bun simt....
auzi tu,cat tupeu8 pe baiatul asta sa se interpuna unde s-a interpus ca sa isi ajute echipa..stimati ziaristi,lasati deoparte circul si analizati cum trebuie faptele...nu deveniti penibili ca purtatorii astia de tricouri ros-albastre,portocalii,ros-negre sau cum or mai fi ele..nu fiti penibili pana la capat si nu incercati sa induceti macar ideea ca non-valorile "noastre" au pierdut pe mana fluierasilor..NU TINE !
auras:
pt domnul Florian
domnule Florian, la cit de mult si de des am criticat Gloria si pe conducatorii ei cred ca as fi ultimul care ar trebui banuit de partizanat. chiar daca Gloria a jucat prost si merita sa piarda, nu puteam ignora acest amanunt cu offsaidul. mai ales ca faza,prezentata cu schema in ziar, are si un pronuntat caracter didactic. altfel va multumesc frumos pentru ca ne cititi si pentru comentarii.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU