Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > Sport Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Cantonament în spital


Claudiu Ionescu se va opera la genunchi

Fotbalistul Gloriei speră să reintre în programul echipei peste 2 luni

articol de: (A.T.)
Claudiu Ionescu se va opera la genunchi
 

Ghinion mare pentru Claudiu Ionescu, dar și pentru Gloria. Tocmai cînd se părea că traiectul jucătorului va reintra pe o pantă ascendentă, Claudiu s-a accidentat:
"La amicalul de sîmbătă, atît la încălzire cît și în timpul meciului am simțit o durere la genunchi. După meci, cînd s-a răcit piciorul, durerea a devenit insuportabilă. Am fost la București la analize, dar veștile nu sînt deloc bune. Două oase se freacă între ele și va trebui să mă operez. Asta înseamnă 2 luni de pauză și că voi pierde începutul returului. Îmi pare nespus de rău. Antrenorii mă puseseră pe postul favorit, în spatele vîrfurilor, au venit și atacanți buni precum Mansour și Axente, lucrurile mergeau bine..."


Claudiu Ionescu era monitorizat de Poli Timișoara pentru un transfer din vară pe Bega. În condițiile în care va pierde pregătirea de iarnă, fotbalistului buzoian îi va fi dificil să mai ajungă în retur la o formă sportivă care să le ia ochii celor de la Timișoara.

Ion Balaur, antrenor Gloria: "Accidentarea lui Cl. Ionescu nu mi-a căzut deloc bine. E un jucător experimentat, cu calitate tehnică, foarte important în sistemul de joc preconizat. Acum va trebui să schimbăm sistemul"

 

COMENTARII

edy:
a fost operat
Jucătorul Gloriei Buzău, Claudiu Ionescu, se simte destul de bine după intervenţia chirurgicală suferită la genunchi.Aşa cum se ştie, „Generalul“ s-a operat joi la renumita clinică din Bologna. Conform celor declarate de oficiali ai clubului din Crâng, costul intervenţiei chirurgicale se ridică la aproximativ 6.000 de euro. În schimb, pentru recuperare trebuie achitat cu 4.000 de euro mai mult. Banii ar putea fi însă plătiţi de societatea de asigurări ARDAF, care a devenit de curând sponsorul oficial al Gloriei Buzău.Deocamdată mijlocaşul grupării din Crâng nu s-a decis dacă va face perioada de recuperare la Bologna sau în ţară.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU