Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > Sport Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Paul Cazan se pune chezaș corectitudinii


"Gloria nu va fi sclava Timișoarei"

Cazan speră ca Gloria să bată la Timișoara ca să pună capăt speculațiilor

articol de: (A.T.)

Principalul artizan al recentei asocieri dintre Gloria și Poli Timișoara, Paul Cazan, spune că deschiderea acestei colaborări de amploare nu înseamnă automat că Gloria va deveni vasala Timișoarei:  "Am auzit și eu cîrcotelile diverșilor, că după ce-a fost sclava Stelei, Gloria va deveni acum a Timișoarei. E o minciună. Cîtă vreme voi fi în fotbal, nu mă voi deda la așa ceva. Gloria va juca doar pe teren, nu va intra în nici o combinație. Mi-aș dori enorm să batem la Timișoara ca să stopez aceste speculații. Pînă și Marian Iancu, deși trage la titlu cu Poli, a spus că nu s-ar supăra dacă Gloria va face o surpriză la Timișoara".
(A.T.)

"Nu putem avea pretenții să cerem Timișoarei bani în cazul în care va vinde din jucători la vară. Adică ei ne-au ajutat 2 luni cu jucători și apoi să le mai cerem și bani ?"

"În afară de Mansour, probabil și Scutaru, Timișoara nu va mai chema pe vreunu’ înapoi. Ei vor rămîne multă vreme la Buzău, unii poate definitiv. Vor ajuta din vară Gloria și-n B. Fie să rămînem dacă vom avea probleme cu baremul, fie să tragem la promovare"


Cazan zice că "timișorenii" vor rămîne la Buzău:
"La vară o să-i cumpărăm"
Cazan spune că venirea celor 13 jucători de la Poli Timișoara e și în avantajul Gloriei:
 "De unde ar fi putut Gloria să ia atîția jucători buni pe degeaba ? Pentru că toți 13 vin de la aceeași echipă, nici acomodarea lor la Buzău nu va fi foarte grea. În plus, de la vară, Gloria va putea și să cîștige bani de pe urma lor. Atunci vom trata cu Timișoara cumpărarea lor. Dacă nu 100%, Gloria îi va deține măcar în coproprietate și va încasa 50% dintr-un viitor transfer".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU