Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3183 > Sport Nr. 3183 de marti, 13 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Ieri, cu antrenori și jucători noi, s-a reunit Gloria


Ion Balaur: "Situația Gloriei nu e dificilă, ci foarte dificilă"

Primul antrenament pe 2009 va avea loc miercuri

articol de: (A.T.)
Ion Balaur: "Situația Gloriei nu e dificilă, ci foarte dificilă"
 

Ieri, după o lună și jumătate de vacanță, lotul Gloriei s-a reunit pentru a pregăti returul. Cu schimbări majore, atît în privința lotului de jucători cît și al staff-ului tehnic. Alături de șeful Balaur au venit ca secunzi Daniel Iftodi și Vasile Caciureac.
Primul antrenament pe 2009 va avea loc abia miercuri. Cel de ieri a fost anulat din cauza ședinței prelungite, iar azi va avea loc vizita medicală.

Un duet pe banca tehnică:

Marinică - Balaur
Situația prezentată în premieră de Șansa, conform căreia Ma­rinică va rămîne în staff-ul tehnic al Gloriei, scriptic chiar ca an­trenor principal, a fost confirmată ieri de Ion Balaur. "Nu mai sînt proble­me din cauza licenței Pro. Voi lucra împreună cu Marinică". Balaur a precizat și motivul pentru care a fost ales să antreneze Gloria: "Avantajul meu e că am lucrat și cunosc jumătate din lotul Gloriei de la Buftea. Așa cum Marinică îi știe pe cei care au rămas din lotul care a terminat turul". Balaur are contract doar de 6 luni cu Gloria. La vară, funcție de rezultatele obținute, se va decide asupra prelungirii colaborării.Balaur: "Decît optimist, mai bine realist"Balaur a vorbit și des­pre situația Gloriei din clasament: "Mie îmi place să fiu mai degrabă realist decît optimist. Cu doar 3 puncte, situația Gloriei nu e dificilă, ci foarte dificilă. Mi-aș dori să pot ajuta Gloria să atingă baremul". Balaur are un mesaj și pentru suporterii Gloriei: "Nu știu cîți dintre ei își mai aduc aminte de mine ca jucător. Eu sper să mai aibă încredere și răbdare în Gloria și să continue să vină la stadion".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Recoltă de 3 puncte!
Înfrîngere și la Bacău: CSM Bacău - HC Buzău 29-28 (16-11)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU