Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3150 > Sport Nr. 3150 de joi, 27 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Finalurile de meci, aceeași pacoste


Gazdele, orice numai "amici" nu!

Amicii Brăila - Metalcord Buzău 7-4 (2-2)

După surprinzătorul egal obținut etapa trecută acasă cu cei din Roșiorii de Vede, buzoienii nu sperau mare lucru la deplasarea de la Brăila, ocupanta locului secund în serie.Și totuși, cu un Sîrbescu în mare formă, marcatorul a patru goluri, oaspeții au fost de neoprit în meciul de duminică seară. Au condus în permanență  pe tabela de marcaj, brăilenii alergînd după egalare, de fiecare dată, pînă la scorul de 4-4. Cu zece minute înainte de final, "amicii" brăileni au lăsat deoparte intervențiile regulamentare și au recurs la durități, cu complicitatea "fluierașilor". Paradoxal, loviturile libere au început să curgă la poarta buzoiană și odată cu ele și golurile. Arbitrii n-au acordat henț la o minge scoasă cu mîna de un apărător brăilean de pe linia porții, după care vizitatorii au înțeles că n-au cum să cîștige pe malul Dunării.(I.P.)


Scandalizat de intervențiile dure ale gazdelor,

Hăhăianu a vrut să retragă echipa din teren
După ce în meciul tur "și-au luat-o" cu 3-1 la Buzău, brăilenii și-au luat revanșa pe teren propriu, dar mai mult la karate decît la futsal.
"Așa niște intervenții grosolane n-am văzut în viața mea" s-a minunat Hăhăianu, antrenorul buzoienilor. "Pînă și un observator localnic le-a reproșat concitadinilor: ce jucați voi, futsal sau full-contact?"  După un nou fault cinic, Hăhăianu a vrut să-și retragă elevii de pe teren, dar s-a ales cu o eliminare. Finalul a fost unul cu adevărat tensionat, mai ales că mai mulți suporteri, ceva mai creoli, i-au amenințat pe buzoieni și au încercat să le zgîrîie microbuzul, acțiuni zădărnicite de intervenția jandarmilor.  (I.P.)


Complexul fotbaliștilor buzoieni

Ultimele 10 minute de coșmar
Dacă partidele de futsal pe care le-au disputat în acest tur s-ar fi încheiat mai devreme cu 10 minute, buzoienii de la Hidrometal ar fi cîștigat cu siguranță mai multe puncte și ar fi iernat pe un confortabil loc doi în seria sud a ligii secunde.
Cum acest lucru n-a fost posibil, fotbaliștii locali au plătit tribut lipsei lor de experiență, iar cînd lucrurile le-au fost favorabile, arbitrii și-au băgat coada pentru a le face jocurile celor 2 echipe bucureștene din fruntea clasamentului.   
(I.P.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU