Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2297 > Sport Nr. 2297 de luni, 6 februarie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

"PoȘtărițele" le-au bătut Și pe moldovencele de la Piatra Neamț


Astral Poșta Cîlnău-HCF Piatra Neamț 30-26(13-11)

articol de: Laurențiu MARINOV

Astral Poșta Cîlnău a pășit cu dreptul în returul campionatului. Handbalistele buzoiene au cîștigat partida disputată sămbătă în compania formației HCF Piatra Neamț. Întîlnirea a fost dominată clar de jucătoarele de la Astral, însă aspectul jocului nu i-a impresionat pe spectatorii prezenți în număr destul de mare la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi".

 Astralul a primit nepermis de multe goluri de la modesta echipă din Piatra Neamț, aflată în subsolul clasamentului. Diferența de valoare a fost totuși evidentă, iar scorul a fost în favoarea jucătoarelor noastre de la început pînă în ultimul minut de joc. Elevele Valentinei Cozma au început meciul în forță, reușind să se desprindă la cinci goluri diferență. Amelia Busuioceanu și Ionela Goran au marcat fără să întîmpine prea mare rezistență din partea apărării oaspetelor. Se anunța o victorie fără probleme, o victorie la scor a buzoiencelor. Lucrurile nu au fost însă atît de simple pe cît păreau.

 Avans de 6 goluri
Jucătoarele de la Astral au încetinit ritmul și le-au permis adversarelor să înscrie cu destul de multă ușurință. La pauză tabela de marcaj indica un avantaj de două goluri în favoarea gazdelor. În minutul 16 al celei de-a doua reprize prin golul Corneliei Rîmbu, Astralul obține un avans de șase goluri în fața adversarelor. Acestea înscriu la rîndul lor și reduc din handicap. Golul înscris de Maria Neghea în ultimul minut de loc stabilește și scorul final: Astral Poșta Cîlnău-HCF Piatra Neamț 30-26. Cele două puncte cîștigate în urma aceastei victorii permit echipei buzoiene menținerea pe locul 5 în clasamentul Ligii Naționale. Grație celor  11 goluri înscrise sîmbătă, Amelia Busioceanu urcă pe primul loc în clasamentul golgeterelor.

La sfîrșitul acestei săptămîni în cadrul etapei a XV-a, Astral Poșta Cîlnău va întîlni tot pe teren propriu formația Rapid CFR București.  În meciul cu HCF Piatra Neamț, antrenoarea Valentina Cozma a trimis în teren următoarele jucătoare: Pelin, Teodorescu, Rîmbu, Pătru, Busuioceanu, Neghea, Lipan, Achere, Goran, Cucu, Petre, Aldea, Ivana. Partida a fost arbitrată de bucureștencele Ana Maria Stoia și Diana Florescu. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU