Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2936 > Sport Nr. 2936 de luni, 17 martie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Interesul Romāniei ŗi provocarea unitćžii

de Bogdan OLTEANU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

S.O.S. Gloria!

articol de: A.T.
Neputinţă ofensivă, neatenţie defensivă, ghinion, arbitraj defavorabil. Acestea ar fi coordonatele īnfrīngerii Gloriei. Eventual se mai pot adăuga erori de alcătuire a echipei şi tăierea crăcii de sub picioare prin excluderea a doi jucători care ar fi fost utili īncă din primul minut.
Una peste alta, Gloria a pierdut la ultima clasată şi se īndreaptă īn acest ritm spre renumele de cea mai slabă echipă din liga I pe līngă cel de "Steluţa". Gorjenii au renăscut sub comanda lui Eugen Neagoe şi au lăsat impresia că au cīştigat fără se se forţeze 100%. Pentru Gloria urmează o săptămīnă de foc, cu două meciuri grele, la Urziceni şi acasă cu Rapid. Dacă va cīştiga măcar unul din aceste meciuri, Gloria va putea şi merita să rămīnă īn liga I. La război, băieţi!

Simion, īnvoit din cauza unei situaţii familiale grave
Antrenorul Ştefan Stoica a avut şi ghinion la meciul cu Pandurii. Cel mai bun atacant din lot, Valentin Simion n-a putut juca din cauza unei situaţii familiale nefericite. Simion a fost īnvoit de antrenor pentru că mama sa este internată la spital īn stare gravă. "Se află īntr-unul din acele momente īn viaţă care fotbalul nu mai contează", a explicat Stoica. Simion şi-a pierdut anul trecut şi tatăl, astfel că forfaitul său a fost de īnţeles.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Douć meciuri, douć victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU