Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2936 > Sport Nr. 2936 de luni, 17 martie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Interesul Romāniei ŗi provocarea unitćžii

de Bogdan OLTEANU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Martiş a fluierat īmpotriva Gloriei

Centralul Marius Martiş din Focşani şi-a mai trecut īn cont un meci īn care a defavorizat Gloria. Maniera sa a fost vizibil anti-Gloria īn repriza a doua. A luat mai multe decizii de gīgă, fluierīnd pentru Pandurii, deşi oltenii erau cei care faultaseră. A fost fluierat copios din tribună şi l-a eliminat pe Ştefan Stoica după protestele antrenorului. Deşi īn repriza a doua oaspeţii au tras de timp cīt au putut, Martiş a dat doar 3 minute de prelungiri.

Cl. Ionescu: "E o greşeală că vreau să joc?"
Unul dintre motivele care a dus la schisma dintre Cl. Ionescu & Ioviţă şi antrenorul Ştefan Stoica este presiunea exercitată de jucători pentru un loc de titulari. Lucru confirmat de ambele tabere. "Da, vreau să joc titular! Ce e o greşeală asta? Cum să stau cu braţele īncrucişate pe banca de re-
zerve şi să mă uit cum joacă alţii mai slabi ca mine ? Dacă erau mai buni, vă dau cuvīntul meu că tăceam din gură. Pe mine mă doare soarta echipei, sīnt buzoian, īmi plīnge sufletul cīnd văd că ne apropiem de retrogradare", spune Cl. Ionescu. "Deşi o să fiu īn tribună, o să le ţin pumnii colegilor. Dacă nu cīştigăm e jale", a īncheiat "Generalul".
Stoica: "Ar fi haos dacă fiecare ar zice ce vrea"
Ştefan Stoica a recunoscut că a fost deranjat de atitudinea jucătorilor: "Jucătorii ştiu au voie să vorbească doar pīnă la o limită. Ei au depăşit-o. Dacă ar veni fiecare şi ar zice ce vrea ar ieşi un haos. Iar eu n-o să permit să las haosul la Gloria. Īn vestiar şi la antrenamente doar eu vorbesc. Trebuie să existe 20 de soldaţi şi doar un sergent"

Stoica: "Stă el rezervă Ronaldinho…"
Stoica spune că nu-i mare bai că Ionescu şi Ioviţă au stat rezerve: "Asta nu-i treaba lor, e problema antrenorului. El plăteşte dacă face echipa prost. Ce dacă a stat Ionescu rezervă o repriză? O fac jucători de 40 de milioane de euro, stă rezervă Ronaldinho!". Pe de altă parte Stoica spune că e loc pentru toată lumea: "Să nu-şi facă probleme, toţi or să joace, fiecăruia īi va veni rīndul să ajute echipa. S-a dovedit că nu sīntem capabili să jucăm cu aceeaşi echipă două meciuri īntr-o săptămīnă. Cei care nu joacă īmpotriva Pandurilor o vor face la Urziceni, apoi după trei zile vine Rapidul". 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Douć meciuri, douć victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU