Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2918 > Sport Nr. 2918 de luni, 25 februarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Kosovo - o nouć platformć de politicć internć

de Bogdan Olteanu
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Ninu a ieşit cu tricoul plin de sīnge

Ducu Ninu a produs faza horror a meciului. A trebuit schimbat īn prelungirile meciului, din cauza unei sīngerări abundente la cap. Sīngele i s-a prelins pe tricou atīt īn faţă, cīt şi īn spate, scena fiind greu de urmărit pentru privitorii mai slabi de īnger. Ninu şi-a spart capul imediat după pauză, cīnd, la un duel aerian, s-a ciocnit cap īn cap cu atacantul Nanu. A fost bandajat şi a putut evolua restul meciului. Īnsă, īn prelungiri, s-a lovit din nou şi sīngerarea a devenit violentă. A fost imediat suit īn ambulanţă şi transportat la spital. Autocarul echipei l-a aşteptat la stadion aproape o oră, īnsă Ninu a īntīrziat şi s-a īntors la Buzău cu maşina antrenorului Ştefan Stoica. "A fost cusut, i s-au aplicat cīteva copci, dar nimic grav. A doua zi s-a prezentat la antrenament. Probabil va fi menajat pentru meciul de Cupă, dar cu Iaşiul va fi apt", ne-a declarat doctorul Ovidiu Vasiloiu.

Stoica l-a preferat pe Ninu
Dintre cei trei stelişti trimişi recent la Buzău, Ninu era creditat iniţial cu cele mai mici şanse de a evolua. Īnsă, Stoica a surprins pe toată lumea introducīndu-l, īncă din primul minut, ca fundaş dreapta. Ninu a beneficiat de faptul că moldoveanului Ochincă nu i-a sosit, īn timp util, cartea verde şi că Nejneru, titularul de anul trecut, nu e īncă 100% refăcut. Dar Ducu s-a descurcat onorabil,  fiind unul dintre cei mai buni de la Gloria, deşi este la bază fundaş central. El a fost cumpărat īn vară de Steaua de la FC Naţional, īnsă a jucat mai mult la Steaua II īn divizia C.

Farul, cu un picior īn B
Farul a ajuns la -15 la adevăr, faţă de -8 cīt are Gloria. O situaţie dramatică, fiind greu de crezut că marinarii vor reuşi să evite retrogradarea. "Īi rog pe jucători să nu cedeze. Eu unul voi lupta pīnă la capăt", a spus la final Ion Marin şi a bătut cu pumnul īn masă. Marin l-a īnţepat puţin pe Ştefan Stoica: "Adversarul a făcut antijoc, s-a apărat supraaglomerat. Dar, indiferent de mijloace, şi-a atins obiectivul. Am dominat tot meciul, puteam īnscrie de mai multe ori, dar ne-a lipsit ultima execuţie. Nu se pune problema să fi existat jucători care să nu fi vrut". 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Douć meciuri, douć victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU