Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2860 > Sport Nr. 2860 de luni, 10 decembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17




Discursul despre fidelitate ŗi exercižiul trćdćrii

de BOGDAN OLTEANU




Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro




Sport

"Bunică, eşti cīine pīnă la moarte!"

Graţie golului marcat īmpotriva Stelei, Romică Bunică a devenit cel mai cunoscut fotbalist buzoian. Suporterii dinamovişti l-au privit cu mare simpatie, aplaudīndu-l generos la sfīrşitul meciului. "Atenţie la Bunică!" s-a strigat aproape la fiecare atac mai periculos al buzoienilor, chiar dacă Romică nu se afla pe teren, el intrīnd abia īn ultimele zece minute. Nici reporterii televiziunilor din Bucureşti nu l-au recunoscut, ei cerīndu-i purtătorului de cuvīnt de la Dinamo să-l aducă la interviu pe Bunică, īn timp ce Romică a trecut neobservat spre autocar. Suporterii dinamovişti s-au īmpărţit vizavi de atitudinea faţă de Gloria. O jumătate a privit echipa buzoiană cu simpatie şi a aplaudat-o, cerīndu-le "glorioşilor" să treacă pe la casierie. Cealaltă jumătate n-a uitat legătura cu Becali şi a strigat lozinci gen "Steaua II" sau "Sīnteţi sclavii lu’ Steaua".

"Dinamo a fost mai bună"
Ştefan Stoica a admis fair-play la finalul meciului superioritatea adversarului. "Dinamo a fost mai bună ca noi şi a meritat indiscutabil victoria. E o echipă valoroasă, puternică, iar noi i-am prins tocmai īntr-un moment bun, de revenire. Noi, din păcate, am prins o zi mai slabă, am fost mai puţin inspiraţi, chiar dacă, măcar īn prima repriză, n-am jucat aşa de rău. A contat şi că o parte dintre jucătorii mei au evoluat şi miercuri īn Cupă", a spus Ştefan Stoi­ca.

"Impresarul său e prieten foarte bun cu Cornel Dinu"
Fundaşul central Nicola Jozici a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Gloriei īn ultimele două meciuri, cu Steaua şi Timişoara. De aceea a surprins absenţa sa īn meciul cu Dinamo, Jozici fiind lăsat nu numai īn afara părimului "11", ci şi īn afara lotului de 18. "Impresarul său sīrb e prieten foarte bun cu Cornel Dinu. Am vrut, ca şi cu Tudose, Simion şi Liţu īn meciul cu Steaua, să-l protejez pe băiat. Dacă ar fi greşit, s-ar fi făcut cu siguranţă speculaţii. Aşa că am zis că-i mai bine ca el să nu joace īn acest meci", ne-a spus ieri Ştefan Stoica.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Douć meciuri, douć victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU