Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2822 > Sport Nr. 2822 de vineri, 26 octombrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 13

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Atac de plastilină contra apărare de oţel


Victorie meritată a oaspetelor, conformă cu realitatea din teren şi cu diferenţa de va­­-loare dintre cele două loturi.
"Oţelul e a treia echipă ca valoare din Romānia. N-au pierdut nici o jucătoare din campionatul trecut, ba chiar
s-au īntărit. Era greu să le batem, dar nu imposibil", ne-a declarat antrenorul buzoienelor Romeo Ilie. Dife-renţa s-a făcut pe atacul Buzăului, unde extremele Păduraru şi Rusu au jucat modest, ca şi centrul Geană şi interul Goran, ultima evident nepregătită după perioada lungă de inactivitate. Nici Rīmbu n-a mai făcut minuni, din evoluţia buzoienelor lipsind ambiţia şi sacrificiul din partida cu Brăila. "Portăriţa lor, Crăcană, e foarte bună, iar fetele mele au aruncat mai mereu exact unde se afla şi ea", a spus Ilie, care pune īnfrīngerea şi pe lipsa unei jucătoare capabile de a arunca şi de a marca de la distanţă. Oţelul a lăsat o impresie deosebită, de echipă puternică şi omogenă. N-are găuri īn primul 7 şi se apară remarcabil prin tridentul central alcătuit din jucătoare foarte bine construite fizic, Dobca, Tīlvīc, Tătăran sau Timaru, la care se adaugă Curtean avansat. Buzoienele suferă a cincea īnfrīngere din şapte meciuri şi coboară īngrijorător īn clasament.
Aujraş TEREACĂ

Mai buni ca noi

Debut nefericit īn prima ligă de volei pentru tīnăra echipă buzoiană. "Am pierdut, dar n-avem ce ne reproşa. Īntre cele două echipe există o diferenţă considerabilă de valoare, experienţă şi omogenitate. Echipa din Piatra Neamţ e una dintre cele mai bune din ţară, participantă īn cupele europene. Au acelaşi lot de anul trecut, ba chiar s-au īntărit cu Harbuz de la Dinamo. Am crescut constant, 16, 18, 20… poate dacă am fi īnceput mai bine şi am fi făcut cu două puncte mai mult īn primul set le-am fi pus probleme mai mari. O diferenţă importantă a fost dată şi de calitatea serviciului: ei au servit foarte bine, noi mai slab", spune an­tre­no­rul Boldiş­tea­nu, care īşi reproşează că n-a avut curaj să joace cu juniorul Bra­to­sin īncă de la īnceput. Şi cealaltă echi­pă buzoiană din Superligă a pierdut pe teren propriu: VCM Rm. Sărat - Remat Zalău 1-3 (33-35, 22-25, 25-20, 21-25).     
(A.T.)

"Amici" neprietenoşi cu buzoienii

Puştii Gloriei au fost o pradă uşoară pentru cea mai bună echipă din judeţ. Cu o echipă alcătuită din juniori, cu excepţia portarului Stoicescu şi a atacantului D. Pană, Gloria II a vrut, a īncercat, dar n-a reuşit să pună īn pericol poarta oaspeţilor. De la care s-au remarcat din nou coordonatorul Daniel Petre şi mijlocaşul stīnga Stroe. Scorul ar fi putut fi mai mare dacă Daniel Petre n-ar fi bătut īn afara cadrului porţii un penalty obţinut de Stroe, cel mai bun de pe teren, chiar dacă n-a dormit toată noaptea, prinzīnd o tură de 24 de ore chiar īnaintea meciului.
Auraş TEREACĂ

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Douć meciuri, douć victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU