Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2827 > Sport Nr. 2827 de joi, 1 noiembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 14

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Victoria lui Stoica


Printre cei mai fericiţi oameni de pe pămīnt. Aşa a fost Ştefan Stoica īn seara de după victoria cu "U" Cluj. A trăit meciul la intensitate maximă, inima i-a pulsat ca nebuna după răsturnările dese de scor. La final a trecut de la agonie la extaz după autogolul lui Park. Gloria a obţinut un succes important, īnsă victoria lui Stoica este şi mai mare. Fără cele trei puncte cu "U", scaunul său n-ar fi căzut, dar ar fi scīrţīit cu siguranţă. Deja pe final de meci, la 2-2, parte din spectatori īi cereau demisia, iar numele Ion Viorel era rostit mai tare şi mai des. Dar golul de 3-2 a īnnăbuşit scandalul de după, iar spectatorii au plecat mulţumiţi spre casă.
Auraş TEREACĂ

"Au o răutate extraordinară, parcă sīnt psihopaţi!"

Stoica s-a ţinut de cuvīnt atunci cīnd a spus că nu va mai fi pasiv īn relaţia cu arbitrii. A gesticulat, a reproşat, a strigat īnspre "fluieraşi" īncă din startul meciului. Serea l-a avertizat repede cīnd olteanul a sărit ca ars după ce un adversar a căzut uşor după un duel cu Dos Santos. Iar īn minutul 33, imediat după golul egalizator al oaspeţilor, l-a trimis īn tribună: Stoica a protestat vehement la adresa tuşierului Cătălin Savu, susţinīnd că īnaintea faultului din care a ieşit centrarea de gol, mingea a ieşit īn afara terenului. "Mourinho" a trăit restul meciului īn tribună, venind adesea pe culoarul de acces la vestiare pentru a le striga indicaţii elevilor săi. După meci, Stoica a fost la fel de virulent. "Să ne lase să jucăm! Sīnt de trei ani antrenor īn Romānia, n-am zis niciodată nimic pīnă acum de arbitri. Dar nu mai suport. Am avut gol valabil cu Mioveni, la Bistriţa portarul trebuia să vadă roşu după ce l-a rupt pe Ochiroşii, la Vaslui s-a experimentat pe cīrca noastră cu o arbitră care ne-a făcut praf. Arbitrii vin chitiţi să ne facă, se vede asta din primul minut. Au o răutate extraordinară, parcă sīnt psihopaţi!", a spus Stoica, care la nervi a bagatelizat consecinţele: "Şi ce dacă mă suspendă ? Nici nu mă interesează. Să-mi dea şi 20 de etape!".
(A.T.)

Mulţescu nu l-a mai primit pe sud-coreeanul Park īn autocar

Scos ţap ispăşitor pentru īnfrīngere, fundaşul sud-coreean Park n-a mai fost luat de antrenorul Mulţescu īn autocar. Park, cel care a trimis mingea īn propria-i poartă şi a adus toate cele trei puncte buzoienilor, a rămas pe trotuar, privind cu jind la autocarul care pleca din faţa stadionului. Īntrebat, la conferinţa de presă, ce explicaţie i-a oferit Park pentru autogol, Mulţescu a răspuns cu un gest a lehamite: "Nici măcar nu poţi să discuţi cu el. Habar n-are romāna. Nu e la primul autogol, probabil că ne vom lipsi de el de la iarnă". Park a a fost luat cu maşina de Sorin Vădana, unul dintre oficialii clujenilor.     
(A.T.)

Gloria a jucat īn alb şi negru, culorile tradiţionale ale "U" Cluj

Īnţepături la adresa buzoienilor dinspre clujeni atīt īnainte de īnceputul meciului cīt şi la final. Motivul: Gloria şi-a ales să joace īn alb şi negru, exact culorile tradiţionale ale lui "U". Arbitrul Serea nu i-a lăsat pe clujeni să mai aibă pe echipament alb şi negru, dar oaspeţii nu aveau la ei decīt şorturi negre. "Dar culorile voastre sīnt roşu-albastru", a īntrebat mirat delegatul oaspeţilor. Cum din superstiţie buzoienii n-au vrut să schimbe, clujenii au taxat acest lucru ca pe o răutate. Pīnă la urmă au jucat cu şorturi roşii, oferite de cei de la Gloria. La final, Mulţescu i-a reproşat acest lucru lui Stoica. "Nu e nici o răutate. Astfel de şicane sīnt depăşite. Īn acest echipament jucăm noi acasă de mai multe meciuri, n-avem alte variante de cīnd am schimbat firma de echipament", i-a replicat Stoica.     
(A.T.)

 

COMENTARII

spec:
Bruma de speranta din Crang
Golul lui Park reaprinde mici sperante aici, la Buzau, de supravietuire in Liga I Intradevar,noi, spectatorii din tribunele stadionului din Crang ne-am pierdut rabdarea vazand cum jucatorii Gloriei dau dovada de neputinta...Nu antrenorul este de vina, ci alternarea perioadelor de concentrare, cu perioade de lipsa de concentrare, de relaxare si apatie a majoritatii jucatorilor, inclusiv a lui Cl. Ionescu ! Ceea ce a facut ca U. Cluj sa egaleze de fiecare data.Fara acest autogol s-ar fi pierdut si aceasta bruma de speranta de a ramane in Liga I...
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU