Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2746 > Sport Nr. 2746 de luni, 30 iulie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 1

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Bucureştenii siguri pe ei, buzoienii la "izolator"

articol de: Titi PETRE
Bucureştenii siguri pe ei, buzoienii  la "izolator"
 
Īncă de dimineaţă s-a trebăluit ieri la Stadionul Gloria; cei de la AGI Construct aşezau scaunele pentru re­zer­ve, unii făceau marcajele de pe teren, iar un specialist aşeza pe ici pe colo cīte un smoc de iarbă. Gazonul s-a udat non stop, iar comercianţii īşi organizau locurile
stabilite pentru vīnzarea de sucuri şi apă minerală, iar jucătorii erau la "izolator". Dinamoviştii au venit siguri pe ei.

Şeful securităţii, īngrijorat de parcare
De securitatea stadionului s-a ocupat fostul colonel SRI Dan Pătulea. Acesta era īngrijorat de lipsa locurilor de parcare. Finanţatorul Costel Bucur a solicitat nu mai puţin de 50 de locuri pentru parcare. Exact cīte sīnt īn total īn spatele tribunei oficiale.
Pe līngă locurile  solicitate de Bucur mai trebuiau asigurate alte zeci pentru pleiada de generali de la Dinamo, pentru oficialii federaţiei, dar şi pentru carele de televiziune care urmau să asigure transmisia de pe stadionul din Crīng. Īn atari condiţii, oficialii buzoieni şi-au lăsat maşinile acasă sau pe undeva prin apropierea stadionului. Chiar şi primarul Boşcodeală a renunţat la maşină şi a venit pe jos la stadion.

Tulpan... a văzut "norocul" sub peluză
Deşi īncerca să abordeze o mină de om stăpīn pe situaţie, Dan Tulpan zvīcnea de emoţii. De atītea griji i se albise jumătate din mustaţă. Alături de Ghizdeanu īncerca să-şi amintească cele două meciuri terminate la egalitate cu Dinamo pe cīnd se aflau şi ei īn teren. Asta se īntīmpla īn 17 martie 1978 şi 28 octombrie 1984, cīnd pe stadionul din Crīng Gloria termina 0-0 cu Dinamo. Şi cum tot vorbeau cei doi, fără să vrea au ajuns sub peluza de sud - est chiar īn momentul īn care comerciantele de seminţe īşi ridicau fustele pentru a se uşura... Dan Tulpan a ieşit ca ars: "Avem noroc! Sigur vom avea baftă şi vom face al treilea egal din istoria meciurilor cu inamo".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Douć meciuri, douć victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU