Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2759 > Sport Nr. 2759 de marti, 14 august 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 3

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

"Loviturile libere de pe stīnga vin ca o mănuşă pentru dreptul meu"

articol de: Auraş TEREACĂ
Claudiu, ai dat chef după golul cu Farul ?
-  E, nici chiar aşa. Am sărbătorit victoria ieşind la masă īn oraş cu soţia, fratele meu şi cīţiva prieteni īntorşi din Spania.
Cui dedici această reuşită?
- Soţiei mele, Dana, care m-a susţinut īn perioada de un an şi jumătate īn care am avut hepatită. Am trecut atunci prin momente grele, dar ea mi-a spus mereu că soarele va răsări din nou pe strada mea.
Ai visat că vei marca?
- N-am avut acest presentiment, deşi mai mulţi, inclusiv ziariştii la conferinţa de presă de dinaintea meciului, mi-au spus că voi marca. Mă bucur că au avut dreptate, deşi nu ţin morţiş să īnscriu eu neapărat. A fost o execuţie perfectă, la vinclu, departe de a fi doar o īntīmplare...
- Īmi plac şi cred că am talent să execut aceste lovituri, puţin lateral stīnga. Vin ca o mănuşă pentru dreptul meu. Am avut şi puţin noroc, căci la echipă mai este un executant foarte bun, Romeo Bunică. Am mai fost aproape să dau gol īn campionatul trecut, acasă cu Botoşani, dar atunci am nimerit transversala.
Acum un an mai
nimeni n-avea habar de tine, acum pīnă şi Gigi Becali īţi spune pe nume, ba chiar emite păreri tactice vizavi de tine...
- Mă bucur că dīnsul mă cunoaşte. Vizavi de poziţia mea īn teren, ce pot să spun, poate ştie dīnsul ceva. Oricum, antrenorul mi-a cerut īncă de la pauză să joc īn spatele
vīrfurilor, nu aşa cum s-a speculat după aceea. Personal īmi convine mai mult īn centru, am mai multă libertate de mişcare. Dar eu joc acolo unde e nevoie de mine, cred că nici īn stīnga n-am evoluat rău.
Īn ciuda concurenţei acerbe din atac, ai fost titular īn toate cele trei partide ale
Gloriei...
- Da, m-a ajutat faptul că antrenorii mi-au dat īncredere. Īnaintea meciului cu Farul, Ilie Stan a fost foarte categoric, a spus că vom bate sigur, nu doar că am putea. Mi-a spus că are īncredere īn mine, că pot cīştiga duelurile de pe partea mea, cu Farmache şi cu Barbu.
Cum vezi meciul de vineri cu fosta ta echipă? Ionuţ Popa a venit să vă spioneze cu Farul.
Crezi că după evoluţia ta bună īţi va pregăti ceva
special?
- Am urmărit jocul Iaşiului cu Steaua, unde Adrian Ilie a fost eliminat. Era singurul jucător de la Poli care ştia să facă marcaj individual pe tot terenul. Oricum Poli e o echipă care se apără foarte bine, cu jucători defensivi solizi. Dar eu zic că sīntem peste ei, măcar la tehnică. Trebuie să avem mare grijă la Bīlbă, e un vīrf şmecher, dă impresia că e moale ca apoi să muşte prin surprindere. De asemenea, mare grijă la Miclea, şi el e un fotbalist foarte bun.
 Claudiu, ce īţi doreşti de la acest campionat?
- Nu mi-am făcut planuri deosebite. Vreau să fiu sănătos şi să joc cīt mai bine. Iar īmpreună cu restul băieţilor să cīştigăm cīt mai multe meciuri. Ne va fi bine şi nouă, īi vom mulţumi şi pe suporteri.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Douć meciuri, douć victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU