Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > Sport Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Juniorii Petrolului Berca s-au calificat la Turneul final


Spartanii de lîngă Vulcanii Noroioși

articol de: Cosmin Crăciun

Petrolul Berca a cîștigat întîlnirile cu Perla Basarabi, scor 3-1 și 2-0 cu Victoria Amaru, acumulînd maximum de puncte. Petroliștii aveau însă o concurentă importantă în Dunărea Galați, echipă care și-a umilit adversarele, obținînd două victorii la scoruri care ne scutesc de orice comentarii 8-0 și 6-1. De altfel, gălățenii și-au dorit foarte mult să cîștige acest turneu, folosind printre titulari chiar jucători de la echipa mare, cum este cazul atacantului Bîrlădeanu, cel care a înscris un gol în poarta Gloriei în divizia B. În aceste condiții singura opțiune a petroliștilor pentru ca­lificare era victoria, avînd în vedere diferența de golaveraj dintre cele două echipe.

Meciul decisiv, disputat pe o ploaie continuă, a început tare pentru gazde beneficiare ale unei lovituri de la 11m încă din minutul opt. Costache trimite însă pe lîngă poartă aducîndu-i în pragul disperării pe spectatorii din tribune. Din acest moment meciul s-a transformat într-o dispută aprigă cu multe intrări la limita regulamentului, deloc recomandate pe un gazon ud. Centralul partidei a scăpat însă jocul din mînă lăsînd numeroase faulturi nesancționate, care au stîrnit nemulțumirea în ambele tabere.

Dunărenii au acuzat la sfîrșitul întîlnirii arbitrajul, ei avînd la meciul de sîmbătă nu mai puțin de trei jucători eliminați. "Sînt total dezamăgit de arbitraj. Îi reproșez faptul că nu a judecat fazele cu aceeași unitate de măsură. Sînt de acord ca la intrări dure sau comportări nesportive să se aplice regulamentul, dar în același fel pentru ambele echipe. Nici nu știu pentru ce l-a eliminat pe Ivanovici în prima repriză, pentru că acesta nu mai avea nici un cartonaș galben.", a tunat după încheierea partidei președintele oaspeților, Auraș Brașoveanu.

Petrolul Berca reușește astfel o performanță deosebită, aflîndu-se în primele patru echipe de juniori campioane județene din țară. Iată că inițiativa președintelui Costel Boeru de a credit tinerilor a dat destul de repede roade, iar petroliștii se vor pregăti în continuare pentru turneul final din luna iulie.

Spartanii sînt prezenți și la Berca

După fluierul de final, gazdele au dat frîu liber bucuriei, alături de spectatorii care în ciuda vremii de afară au fost prezenți în tribune. Cel care a dat tonul scandărilor a fost antrenorul  Lilian Micu, un adevărat "Leonidas " local, care și-a condus armata spre victorie. El a fost susținut de strigătele fotbaliștilor, aceleași care au răsunat și pe stadionul din Ștefan cel Mare la cîștigarea campionatului de către Dinamo București : "Auh, auh, auh ". Puștii Petrolului Berca au salutat precum marile echipe publicul local, care odată cu această performanță au început să revină la stadion.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cînd niciodată poate deveni posibil!
KO! HC Buzău - CSM Vaslui 22-26 (9-15)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU