Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2714 > Sport Nr. 2714 de vineri, 22 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Romeo Stan va ajunge la Olimpia Rm. Sărat

articol de: Auraș TEREACĂ

Printre fotbaliștii cărora li s-a spus "la revedere" se numără și mijlocașul Romeo Stan. Buzoian get-beget, unul dintre cei mai vechi jucători la echipă.
Romeo pleacă astfel de la Gloria, club la care și-a făcut și junioratul, fără să fi apucat să evolueze măcar un minut în liga I. "Rămîn cu meciurile jucate în prima ligă la Petrolul, dar și cu amintirea frumoasă a promovării", ne-a spus Romeo, care nu-i poartă pică nimănui pentru despărțire: "Din partea mea nu e nici o problemă. Le urez multă baftă băieților, voi veni la meciuri să-i văd". Cea mai probabilă destinație pentru Romeo este Olimpia Rm. Sărat. "Am discutat de mai mult timp. Dacă sînt serioși și îmi vor da ce mi-au promis, voi semna cu ei. Îmi convine mai mult pentru că pot fi aproape de casă și de familie. Dacă nu, mai am și alte oferte, dar din București", ne-a spus Romeo. Dacă ajunge la Rm. Sărat, Romeo va rămîne în zona Gloriei, întrucît cele două grupări se vor asocia pentru sezonul viitor. De va fi nevoie, ar putea fi rechemat în Crîng...

Olimpia îl vrea și pe Chiorcău

Olimpia este aproape de a-l readuce la Rm. Sărat pe atacantul Cosmin Chiorcău, plecat în urmă cu un an și jumătate la Unirea Slobozia. Crescut la juniorii Gloriei, Chiorcău a mai trecut pe la defunctele Chimia Buzău și Turistul Haleș.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Să începeți bine!
Simona Stancu arbitrează duminică Supercupa României, SCM Rm. Vâlcea - CSM București!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU