Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2699 > Sport Nr. 2699 de marti, 5 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Marian Pană, antrenor la Suceava, vrea să strice sărbătoarea din Crīng


"Cred că putem īnvinge la Buzău"

articol de: (A.T.)
Domnule Pană, vreţi să stricaţi sărbătoarea Buzăului? Pe mine mă interesează echipa mea aşa cum nici Buzăului nu cred că īi este milă că Suceava ar putea retrograda īn C. Vom juca la victorie şi cred că putem bate la Buzău. De cīnd am venit eu la echipă am evoluat numai cu gīndul la victorie. Şi aşa vom face şi sīmbătă.

Mai credeţi īn salvarea de la retrogradare?
Da, cum să nu cred. De cīnd am venit la această echipă am spus că ne putem salva de la retrogradare şi mai sīnt 90 de minute pentru a face acest lucru. Gloria va avea īn spate 20.000 de fani. Vă sperie acest lucru? Pe mine nu. Poate pe jucătorii mei să īi sperie. Dar cred că este plăcut să joci pe un stadion plin, mai ales că īn liga a II-a nu te īntīlneşti īn fiecare etapă cu o astfel de atmosferă. Indiferent de rezultat şi de unde vom evolua īn viitor, īmi doresc ca Cetatea să īncheie sezonul cu capul sus. Vă temeţi de jocurile de culise din ultima rundă? Noi putem retrograda şi dacă īnvingem la Buzău. De ce să īmi fie teamă? Sīnt conştient de foarte multe lucruri, dar nu mă tem. De nouă etape Cetatea este neīnvinsă. Cum aţi reuşit acest parcurs?
Prin multă muncă, seriozitate şi mobilizare. Am jucat fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul şi astfel am obţinut cinci victorii şi patru remi­ze.
Mai rămīneţi la echipă dacă retrogradaţi? Nu ştiu. Cīnd am venit la Suceava, am spus că dacă ne salvăm prima opţiune va fi Cetatea. Dacă nu rămīn īn liga a II-a nu ştiu ce voi face. Voi discuta cu cei care susţin echipa după meciul de la Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Simona Stancu, īn elita arbitrajului mondial!
HC Buzću - Dobrogea Sud Constanža, joi, de la 18.00!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU