Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2699 > Sport Nr. 2699 de marti, 5 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Marian Pană, antrenor la Suceava, vrea să strice sărbătoarea din Crîng


"Cred că putem învinge la Buzău"

articol de: (A.T.)
Domnule Pană, vreţi să stricaţi sărbătoarea Buzăului? Pe mine mă interesează echipa mea aşa cum nici Buzăului nu cred că îi este milă că Suceava ar putea retrograda în C. Vom juca la victorie şi cred că putem bate la Buzău. De cînd am venit eu la echipă am evoluat numai cu gîndul la victorie. Şi aşa vom face şi sîmbătă.

Mai credeţi în salvarea de la retrogradare?
Da, cum să nu cred. De cînd am venit la această echipă am spus că ne putem salva de la retrogradare şi mai sînt 90 de minute pentru a face acest lucru. Gloria va avea în spate 20.000 de fani. Vă sperie acest lucru? Pe mine nu. Poate pe jucătorii mei să îi sperie. Dar cred că este plăcut să joci pe un stadion plin, mai ales că în liga a II-a nu te întîlneşti în fiecare etapă cu o astfel de atmosferă. Indiferent de rezultat şi de unde vom evolua în viitor, îmi doresc ca Cetatea să încheie sezonul cu capul sus. Vă temeţi de jocurile de culise din ultima rundă? Noi putem retrograda şi dacă învingem la Buzău. De ce să îmi fie teamă? Sînt conştient de foarte multe lucruri, dar nu mă tem. De nouă etape Cetatea este neînvinsă. Cum aţi reuşit acest parcurs?
Prin multă muncă, seriozitate şi mobilizare. Am jucat fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul şi astfel am obţinut cinci victorii şi patru remi­ze.
Mai rămîneţi la echipă dacă retrogradaţi? Nu ştiu. Cînd am venit la Suceava, am spus că dacă ne salvăm prima opţiune va fi Cetatea. Dacă nu rămîn în liga a II-a nu ştiu ce voi face. Voi discuta cu cei care susţin echipa după meciul de la Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Ispir și Mihăeș, adevăratele lovituri!
LPS Buzău, a 15-a Academie de fotbal din țară!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU