Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2836

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Media

Ion Ghiţă aprobă stilul spartan al antrenorului Gloriei


Comentatorul Focus FM este convins că Gloria este pe drumul cel bun

articol de: Doru Gheorghiade
Comentatorul Focus FM este convins că Gloria este pe drumul cel bun
 
Profesorul Ion Ghiţă, care etapă de etapă se află pe stadion, de unde transmite pentru ascultătorii postului de radio Focus FM partidele Gloriei, crede cu convingere în şansele echipei buzoiene de supravieţuire în primul eşalon. Comentatorul a observat îmbunătăţirea jocului Gloriei, ca urmare a stilului spartan adoptat de antrenorul Ştefan Soica în pregătirea lotului. "Se pare că  de la o etapă la alta Gloria joacă după un alt registru. Dacă am vorbi în termeni  muzicali, am putea spune că joacă după un alt repertoriu".
Ion Ghiţă crede că punctul de cotitură l-a constituit acel 0-0 obţinut la Bucureşti cu Rapid în urma evoluţiei exemplare a lui Mincă, Liţu şi Vali Simion, iar de atunci  jocul echipei s-a îmbunătăţit.
El aminteşte şi înfrîngerea de la Vaslui unde, Ion Ghiţă consideră că formaţia buzoiană a fost defavorizată de arbitraj. "În ultima perioadă, antrenorul Ştefan Stoica a tăiat în carne vie, alte măsuri dure dictate fiind şi începerea antrenamentelor la ora 7 dimineaţa." A meritat însă pentru că recentele rezultate au fost  pe măsură. "Am învins pe UTA, am obţinut o a doua victorie la Galaţi, iar partida de sîmbătă a fost unul dintre cele mai spectaculoase rezultate obţinute de Gloria." Prin prisma acestor rezultate este uşor de înţeles că următoarele două partide, cu Craiova şi Steaua, se anunţă a fi la acelaşi înalt nivel. Este păcat, totuşi, că în urma acestor trei rezultate deosebite, la stadion vin prea puţini spectatori. Mulţumirea  crainicului este aceea că Liţu a fost aplaudat sîmbătă la scenă deschisă de cei aproximativ 3.000 de  spectatori, care au constituit cel de-al 12-lea jucător. Ion Ghiţă are certitudinea că cele 17 puncte obţinute pînă acum şi cu cel puţin încă 20-22 în retur Gloria scapă de retrogradare.   

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU