Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2818

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Media

Secretarul general al A.J.E. e categoric:


"īmi pare rău de public"

Totuşi nu se hazardează să dea pronosticuri

articol de: Doru Gheorghiade
"īmi pare rău de public"
 
Marian Lambru, secretar general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi īn acelaşi timp crainic al stadionului din Crīng, nu se hazardează să dea pronosticuri īn privinţa şanselor Gloriei de a supravieţui īn Liga I, īnsă īşi doreşte īn special pentru spectatori ca acest lucru să se īntīmple.  
Gloria va traversa o perioadă foarte grea de acum īncolo, avīnd īn vedere  că ultimul meci, cel cu Mioveni, este aducător de minus la adevăr. Cu această sarcină grea īn spate vom aborda campionatul din ce īn ce mai dificil, este de părere Marian Lambru.  

Cu cine ne batem?

Cu toate dificultăţile īntīmpinate, secretarul general al AJF speră că cei de la Gloria, jucători şi oficiali, vor face tot posibilul astfel īncīt echipa să  scape de retrogradare. Echipele cu care  Gloria se va bate pentru rămīnerea īn divizia A, la rīndul lor, vor īntīlni echipe puternice precum Steaua Dinamo Rapid, CFR Cluj, Urziceni, Vaslui, astfel īncīt fotbaliştii buzoieni  nu sīnt singurii care vom fi privaţi de nişte puncte pe teren propriu. Marian Lambru spune că Gloria a demonstrat īn unele meciuri că poate, dar are şi momente cīnd mobilizarea nu este cea mai bună şi atunci rezultatele sīnt cele pe care nu ni le dorim. Crede şi vrea ca Gloria să rămīnă īn divizia A, pentru că toţi īşi doresc acest lucru şi ar fi  mare păcat de public, care este mai numeros decīt pe alte stadioane. De la pupitrul său de crainic al stadionului a observat  că la Buzău vine lumea la meciuri, fotbalul place, dar mai trebuie să aşteptăm rezultate.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU