Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2812

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Media

Romeo Ilie găseşte asemănări între handbal şi fotbal


Gloria este într-un progres evident

Sînt mai grele meciurile cu echipe mai slab cotate

articol de: Laurenţiu Marinov
Încă este nevoie de răbdare din partea conducătorilor
Romeo Ilie a văzut cu ochiul antrenorului care sînt lipsurile Gloriei şi care a fost conjunctura din cauza căreia echipa buzoiană nu a depăşit pragul psihologic al promovării.
Romeo Ilie, antrenorul handbalistelor de la HCM Buzău, este optimist în privinţa şanselor fotbaliştilor de la Gloria de a rezista în primul eşalon. "În ultima vreme am remarcat un progres evident în evoluţia echipei şi sînt convins că în scurt timp vor apărea şi rezultatele". Tehnicianul este de părere că ceea ce le-a lipsit jucătorilor din lotul Gloriei a fost omogenitatea, dar că echipa a început să se lege. El spune că fotbaliştii vor căpăta şi înceredera care le lipseşte deocamdată şi care le va fi de folos în următoarele confruntări.

Gloria a jucat bine cu echipele mari

Romeo Ilie spune că începutul a fost greu pentru Gloria, care din poziţia de nou promovată a avut ghinionul să joace încă de la început cu formaţii de top din campionat, lucru care şi-a pus amprenta asupra moralului jucătorilor. "Ca şi în handbal, e mai greu să joci cu echipe mai mici pentru că acestea joacă mai în forţă, pe cînd cele mari se bazează mai mult pe tehnică şi nu de puţine ori îşi subapreciază adversarul".
Trecerea de la liga secundă la Liga I a fost prea bruscă, iar aşteptările tuturor au fost foarte mari de la început. De aceea, pentru o re-dresare a echipei şi un parcurs ascendent este nevoie încă de răbdare din partea conducătorilor.

Sînt şanse reale de a evita retrogradarea

În formula actuală Gloria poate face faţă în campionat, crede tehnicianul handbalistelor: "Fotbaliştii din lot sînt valoroşi, iar antrenorul este meseriaş. Ar mai fi nevoie poate doar de unul doi jucători". Analizînd progresul de la o etapă la alta, nu neapărat prin prisma rezultatelor, Romeo Ilie este sigur că în retur cu totul altul va fi jocul echipei şi vor fi şanse reale pentru evitarea retrogradării.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU