Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2812

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Ce înseamnă să fii fratele mai mic


VIATĂ DE SATELIT

Gloria mai are nevoie de bani pentru achiziţionarea de jucători

articol de: Doru Gheorghiade
Nu se mai îndoieşte nimeni că Gloria este satelitul Stelei. Probabil fără acest aranjament cu Gigi Becali n-am fi putut măcar gîndi la divizia A, darămite să sperăm să mai şi supravieţuim. Dacă ar fi să ne referim la avantaje, atunci putem contabiliza un aport în bani pe care patronul din acte, Costel Bucur, l-a efectuat la Buzău. Sumele investite au permis achiziţionarea unor jucători cu care să se încerce "marea cu degetul". Este limpede că fără suportul unui investitor n-am fi avut ce discuta astăzi.

Avem un antrenor

La capitolul cîştiguri putem aduna şi posibiliatea contractării unui antrenor precum Ştefan Stoica, tehnician care se vede de la o poştă, ştie meserie. Cu Stoica pe banca tehnică se poate vorbi despre tentative de a încerca menţinerea în divizia A.
Cine se pricepe la fotbal ştie că din momentul venirii lui Stoica la Buzău, lucrurile s-au schimbat în bine. Dar antrenorul nu e totul, el nu poate face minuni.
Cu toate acestea, echipa are o idee de joc, o oarecare disciplină tactică, compartimentele s-au cristalizat. Apoi, schimbările pe care le face în timpul jocului, foarte inspirate, ne arată că Ştefan Stoica a fost o mişcare foarte bună.

N-avem jucători

Cu tot respectul pentru munca şi devotamentul unor jucători, la Gloria încă se face simţită lipsa unor echipieri care să permită o performanţă mai bună.
Poziţia din clasament de acum reflectă nivelul echipei şi banii investiţi. Asta-i realitatea!
N-avem ce face. În perioada pe care o traversăm nu se poate face nimic fără capital, iar la Gloria mai este nevoie de aşa ceva. Căci faţă de perioada antedecembristă, în ziua de azi nu se mai poate face mare lucru doar cu voinţă şi dorinţă pentru performanţă. După părerea mea, cu entuziasmul mai merge doar maxim pînă în divizia C. De acolo în sus totul se face pe bani. Nu cred că mai există jucător de fotbal în B care să joace de "amorul artei". De aceea continui să cred că la Gloria mai este nevoie de bani pentru completarea lotului. Altfel e greu, căci viaţa de satelit aduce şi deservicii, căci Steaua a trimis la Buzău jucători de care n-are nevoie.
Se vede treaba că nici noi nu prea avem ce face cu ei.

 

COMENTARII

neculai florian:
NU SUNTEM.............
nici un fel de satelit doar niste fraieri de provincie care ne lasam calcati in picioare de zdrente ca simion sau litu jucator refuzat in liga 1 la jiul petrosani sii are a venit aici cu tupeu de bucurestean cred ca ne meritam soarta ION VIOREL pe banca e ultima solutie!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU