Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2746

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Gloria a intrat īn rīndul marilor echipe


S-a făcut speculă cu bilete

Īncă de sīmbătă, īn faţa stadionului, se vindeau bilete cu 500.000

articol de: (A.T.)
S-a făcut speculă cu bilete
 
Intrīnd īn rīndul echipelor de liga I, Gloria a preluat şi din obiceiurile, bune sau rele, ale partenerelor. Astfel, măcar pentru meciul cu Dinamo, şi pe līngă stadionul din Crīng s-au aciuat bişniţarii de bilete. Intuind cererea uriaşă, "băieţii deştepţi" au cumpărat tichete cu sutele, pe care, īncepīnd de sīmbătă, le-au scos la vīnzare, īnsă la preţul de 500.000, īn condiţiile īn care oficial, la tribuna I, biletul costa doar 200.000.

Vasile Pirnog, şofer: "Sīnt mare microbist, nu puteam pierde tocmai acest meci. Am fost plecat īn cursă, soţia nu s-a grăbit să-mi cumpere unul şi a trebuit să iau de la bişniţarii din faţa stadionului. N-o să-i spun cīt am dat cu adevărat pe el".
Cristian Teodorescu, director de marketing Gloria: "Noi le-am cerut vīnzătorilor noştri, tocmai pentru a evita specula, să nu vīndă mai mult de cinci bilete. Dar pe ei, nu i-a mai interesat asta, ci doar să le vīndă mai repede ca să-şi īncaseze comisionul".

Surse autorizate spun că printre cei care au scos profit din vīnzarea biletelor la suprapreţ au fost şi cīţiva dintre băieţii din galeria Gloriei. Măcar dacă vor fi investit profitul īn cumpărarea de materiale specifice galeriei: steaguri, tobe, bannere etc...

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU