Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2746

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Ion Ghiţă, debordant la Focus FM

Ion Ghiţă, debordant la Focus FM
 
Cunoscutul comentator Ion Ghiţă a transmis pentru Focus FM debutul Gloriei în Liga întîi. Ascultătorii postului de radio au fost ţinuţi la curent pe toată durata desfăşurării partidei cu tot ceea ce s-a întîmplat în teren. În stilul său caracteristic, Ion Ghiţă a transmis ascultătorilor postului de radio cele mai importante momente ale înfruntării celor două echipe, Gloria Buzău şi Dinamo Bucureşti.
(F.Z.)

Jurnaliştii, la poartă
Jurnaliştii au trebuit să îşi oprească autovehiculele din ordinul forţelor de ordine, la aproximativ cinci sute de metri de porţile de acces ale stadionului Gloria Buzău. Măsura organizatorilor i-a nemulţumit foarte tare pe jurnaliştii din presa centrală care, începînd cu orele 18.00, au putut fi văzuţi tîrînd de genţi şi controlaţi la sînge de responsabilii cu siguranţa meciului de fotbal. Sticla de apă a devenit subit o ameninţare, astfel că a fost interzisă, iar orice alt fel de discuţie care ar fi produs un rezultat favorabil ambelor părţi a fost sortită eşecului.
(F.Z.)

Transmisiune cu întîrziere
Răbdarea suporterilor Gloriei care nu au apucat să îşi cumpere bilet la meciul de debut al echipei buzoiene a fost pusă la încercare de Naţional Tv. Postul de televiziune a început transmisiunea me­ciu­lui cu o întîrziere de aproximativ zece minute. Telespectatorii au ratat astfel momentul aşteptat de douăzeci de ani, primul fluier în Liga I.
(L.M.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU