Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2746

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Dinamo doar mulţumeşte

articol de: Florin Zafiu
Campioana de anul trecut a Ligii întîi de fotbal s-a ospătat în Hotelul Pietroasa, dar a uitat să mai cins­tească şi personalul de serviciu. Au sosit la hotel în jurul orei 12.30, iar 30 de minute mai tîrziu au servit masa împreună cu staful tehnic. Tehnicianul Mircea Rednic a avut grijă ca "spartanii" săi să servească o masă cît mai sănătoasă şi cît mai sigură, astfel că direct de la Bucureşti a sosit un bucătar-şef.

Sucuri din fructe exotice

Perfecţionistul bucătar-şef a tunat şi a fulgerat la personalul angajat din bucătărie pentru ca toate lucrurile să iasă ca la carte. În meniul jucătorilor de fotbal s-au aflat supe, preparate din pui şi paste. Apa plată a ţinut loc de băutură răcoritoare, iar ca desert dinamoviştii au servit compoturi din fructe exotice. Singurii care nu au ţinut cont de sfatul doctorului nutriţionist au fost cei din staful tehnic al Clubului Dinamo, care au comandat fripturi din carne de porc la grătar şi băuturi răcoritoare. În timpul ospăţului jucătorii din Ştefan cel Mare au oferit autografe şi s-au pozat cu acei clienţi care se aflau în sala de mese, după care s-au retras pentru a se odihni în camere.

Ospătarii, trataţi cu mulţumiri
Deşi mult mai civilizaţi decît alte echipe de fotbal care au călcat pragul hotelului, jucătorii au uitat totuşi, poate din grabă, să cinstească personalul din restaurant, în schimb mulţumindu-le frumos. Cătălin Oprea, şeful de sală, declară că "întrebaţi dacă se tem de echipa Gloria Buzău, alb-roşii au răspuns că nici nu se gîndesc la un eventual eşec datorită faptului că sînt într-o formă excelentă de joc, iar căldura, aşa cum s-a speculat că va fi un atu pentru buzoieni, poate fi şi un atu pentru ei, pentru că la Bucureşti au fost temperaturi mult mai ridicate decît la Buzău". În jurul orei 17.00 dinamoviştii au părăsit hotelul şi s-au îndreptat către terenul din Crîng pentru a înfrunta nou promovata Gloria Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU