Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2936Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Vecini de pe planeta

Dacă la noi se poartă politica "fetei lui tata", de ce n-ar merge și "fata lui mama"?


Fiica Iuliei Timoșenko stabilizează lumea periculoasă

Pe fondul scandalului care a izbucnit în jurul ministrului ucrainean al transporturilor, Nikolai Rudikovski (acesta fusese la Paris însoțit de o tânără manechin), călătoria fiicei premierului ucrainean, Evghenia Timoșenko, la Bruxelles, în cadrul delegației oficiale a Ucrainei, este pur și simplu emoționantă. Evghenia, care mai fusese personaj de cronici mondene datorită mariajului său cu un muzician extravagant, a fost inclusă în delegația ucraineană pentru a participa la forumul internațional Femeile, stabilizând lumea periculoasă.

Persoane din anturajul premierului afirmă că Evghenia Timoșenko și-a însoțit la Bruxelles mama pe cont propriu. Însă, potrivit publicației Kommersant-Ucraina, numele fiicei premierului figura pe lista oficială a membrilor delegației. Mai mult decât atât, această informație fusese ascunsă jurnaliștilor care au însoțit-o pe Iulia Timoșenko: pe listele primite de ei, diferite de cele înmânate membrilor delegației, un al doilea nume Timoșenko nu exista.
De altfel, Iulia Timoșenko nici nu ascunde faptul că fiica ei a călătorit împreună cu ea în Europa, însă acest lucru ar fi fost făcut din motive strict ideologice: ca Evghenia să simtă energetica feminină comună și să o păstreze pentru toată viața. În acest scop pot fi chiar alocați bani de la buget, cu atât mai mult cu cât însăși dna Iulia Timoșenko, pe care răuvoitorii o consideră una dintre cele mai bogate femei din lume, este, potrivit declarației sale de venit, săracă lipită pământului și nu are niciun fel de posibilități - cu excepția celor bugetare de a plăti călătoria fiicei, notează cu ironie analistul Vitali Portnikov, într-un comentariu publicat în cotidianul rus Politkom.

În opinia analistului rus, esența politicii ucrainene constă în lozinca legea este încălcată exclusiv de cei din afara sistemului, pentru că ai noștri muncesc pentru binele țării. Dacă partidul fostului ministru Rudikovski ar fi rămas în tabăra portocalie, călătoria lui la Paris împreună cu tânăra manechin, pe banii statului, ar fi fost caracterizată de aliați drept aspirație de a simți energetica feminină și de păstra acest lucru pentru toată viața. Însă, dnul Rudikovski fusese ministru în cadrul guvernului lui Viktor Ianukovici și tocmai de aceea trebuie să răspundă în fața Justiției pentru energetica feminină. În schimb, de posibilitatea de o simți și ține minte s-au bucurat și alți politicieni care lucrează spre binele țării, conchide autorul articolului.

Bogdan Chirieac Ion Cristoiu Adrian Nastase Bogdan Olteanu Valentin Stan Radu Tudor

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU