Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2958Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Editorial

Mita electorală ca metodă de campanie pentru PD-L și PSD

articol de: Bogdan OLTEANU
Mita electorală ca metodă de campanie pentru PD-L și PSD
 

Campania electorală a început deja, chiar dacă mai sunt câteva săptămânii până la termenul oficial. Spun asta pentru că, în țară au început deja să apară acțiuni de mită electorală, acțiuni care nu fac onoare oamenilor politici și nici partidelor care le promovează.  Aceasta este situația semnalată în județul Galați, zilele trecute, când PSD și PD-L au oferit bani pensionarilor ca mită electorală. Cele două partide folosesc aceeași metoda de sorginte fesenistă, aceleasi metode de stanga fie ca e vorba de stânga roșie, fie e vorba de stânga vopsită portocaliu.

PSD și PD-L sunt din ce în ce mai aproape unu de altul, așa cum arată colaborările semnate si parafate în Giurgiu, Mureș,  precum și în Ilfov sau doar discutate și aranjate pe sub masă precum în Bacău, Neamț, Sibiu sau în multe alte județe despre care vom afla pe durata acestei campanii. Speram ca în aceasta campanie electorală sa avem dezbateri politice, dar din păcate am constatat că ambele partide au hotărât să facă campanie electorală oferind bani pensionarilor.

Și atunci nu rămâne decât să facem diferența dintre PNL și opoziție... PNL a dublat pensiile în acești 4 ani, în schimb PD-L-ul și PSD-ul oferă mită electorală. Ne amintim cu totii, și își amintesc cu siguranță și pensionarii, faptul că atat Traian Basescu cât și PD s-au opus cu vehemență majorăriii  pensiilor la vremea respectivă. PNL a cerut autorităților competente să își facă datoria. A solicitat Autoritățiii Electorale Permanente să verifice în ce măsura modul în care s-au dat bani celor  de la  Galați  este legal sau nu și de asemenea, am cerut Curții de Conturi sa verifice  dacă sunt bani publici cei care au fost utilizați  în această actiune.

Bogdan Chirieac Ion Cristoiu Adrian Nastase Bogdan Olteanu Valentin Stan Radu Tudor

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU