Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4637 > Religie Nr. 4637 de vineri, 7 februarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Religie

Rugăciune de dimineață

scrisă de Părintele Arsenie Boca

Rugăciune de dimineață
 
"Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă  ca astăzi toată ziua să mă lepad de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri, mare vrajbă am să fac și astfel, ținînd la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfîntului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decît fulgerul pe cer, ca nici umbra gîndurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicîndu-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămînd și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosădiți pînă la pămînt.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai milă de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă luminăsufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfînt. Căci Duhul Sfînt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, cînd graiul și mintea rămîn neputincioase.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai milă de noi, căci nu ne dăm seama cît sîntem de nedesăvîrșiți și cît ești de aproape de sufletele noastre și cît ne depărtăm noi prin păcatele noastre.

Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viața Ta.
Lumina și Bucuria noastră, slavă Ție! Amin."

sursa: www.crestinortodox.ro

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU