Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2811 > Prima ora Nr. 2811 de sambata, 13 octombrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 11

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Radare de week-end

Astăzi aparatele radar vor fi puse īn funcţiune pe sectoarele de drum unde se poate prinde ceva viteză, respectiv la ieşirile din municipiu, pe strada Unirii Sud şi īn Zona Industrială. Pe Bălcescu şi pe Aleea Sporturilor caii pu­-tere pot zburda īn voie.
[...]


 

Concurs de fese

După ce săptămīna trecută, clubul "No Limit" a organizat concursul "Cei mai frumoşi sīni", sīmbătă seara are loc competiţia "Cele mai frumoase fese". Zeci de concurente se vor lupta să demonstreze că posedă cele mai frumoase fese.

[...]


 

Conferinţă de presă la P.S.D.

Cu īncepere de la ora 10, sediul Partidului Democrat va fi gazda unei conferinţe de presă. Discuţiile se vor axa pe ultimele noutăţi apărute īn plan politic, atīt pe plan local, cīt şi la nivel naţional.

[...]


 

"Toamna Buzoiană" la Nehoiu

Īn oraşul Nehoiu se organizează ediţia cu numărul 38 a festivalului de muzică populară " Toamna Buzoiană ". Evenimentul īntins pe durata a două zile adună nume sonore ale muzicii populare, printre care Gelu Voicu şi Gabriela Bolocan.

[...]


 

Scarlatina

Scarlatina este o boală infecto - contagioasă a copilăriei īntīlnită mai frecvent sub vīrsta de 10 ani. Se caracterizează prin debut brusc cu febră, alterarea stării generale, angină streptococică şi exantemul caracteristic. Este determinată de acţiunea unei toxine eliberate de către streptococii beta - hemolitici de grup A. Transmiterea se face pe cale respiratorie, prin tuse, strănut, rīs, vorbit, de la bolnavii cu scarlatin [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU