Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2792 > Prima ora Nr. 2792 de vineri, 21 septembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 8

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Şedinţă ordinarăla Consiliul Judeţean

La Consiliul Judeţean īncepīnd cu ora 09.00 are loc o şedinţă ordinară. Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi se referă la atribuirea unei noi denumiri Centrului Judeţean de Promovare şi Conservare a Tradiţiei Populare Buzău şi numirea directorului Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională Rīmnicu - Sărat.

[...]


 

Meci de fotbal la Rīmnic

La ora 17.00 echipa Olimpia Rīmnicu Sărat se va īntīlni cu echipa C.S.M. Medgidia, īntr-un meci contīnd pentru Liga a III-a.
[...]


 

Lucrări īn oraş

Pe străzile Dorobanţi, Transilvaniei, 1 Decembrie 1918 şi pe Bulevardul Nicolae Bălcescu au loc lucrări de asfaltare. Poliţia Rutieră a impus restricţii de circulaţie autovehiculelor, privind viteza şi gabaritul.
[...]


 

Conferinţă la P.S.D.

Īncepīnd cu ora 11.00, la sediul PSD de pe strada Unirii Nord, preşedintele filialei locale Buzău, Ion Vasile, organizează o conferinţă de presă. Se vor discuta despre ultimele noutăţi politice apărute īn plan local şi central.

[...]


 

Pregătiri de iarnă la Robeasca

Primăria Robeasca īncepe pregătirea şcolilor pentru sezonul rece. Angajaţii primăriei la lucrări publice de interes comunitar vor asigura şcolile din comună cu lemne pentru foc.

[...]


 

Sindromul post - polio se dezvoltă după poliomielită

Sindromul-post polio este o afecţiune care se dezvoltă īn cīţiva zeci de ani după poliomielită, o boală infecto - contagioasă sistemică ce afectează primordial sistemul nervos central, muşchii şi nervii, producīnd slăbiciune, astenie, durere şi alte simptome. Există mai multe simptome posibile pentru sindromul post-polio. Simptomatologia exactă depinde de mai mulţi factori, precum teritoriul muscular afectat de infe [...]


 

Se termină sezonul asfaltărilor

Lucrările de plombare şi asfaltare pe strada Transilvaniei se vor īncheia pīnă la sfīrşitul lunii noiembrie. Primarul Constantin Boşcodeală a anunţat că lucrările de asfaltare pe tronsonul de drum cuprins īntre străzile Unirii şi Nicolae Titulescu se vor sfīrşi pīnă la īnceputul săptămīnii viitoare.
Pe final sīnt şi lucrările care au demarat la īnceputul anului pe strada Dorobanţi, locaţie unde m [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU