Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2762 > Prima ora Nr. 2762 de vineri, 17 august 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 3

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Gloria vizează primele puncte īn deplasare

Astăzi de la ora 19.30 Gloria Buzău va evolua īn deplasare cu Poli Iaşi, īntr-un meci contend pentru etapa a IV a din Liga I. Buzoienii vizează primele puncte afară după ce īn prima deplasare au cedat cu un categoric 4-0 la Piatra Neamţ. Partida de pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi va fi arbitrată de timişoreanul Tiberiu Lajos.
[...]


 

Reabilitare de drum la Măgura

Primăria Măgura demarează programul de reabilitare a drumului comunal care face legătura satelor Hoidăneşti şi Ciuta pe o porţiune de 700 de metri. Suma necesară investiţiei depăşeşte 20.000 de euro, sumă suportată de la bugetul local.

[...]


 

Străzile din Buzău, īn lucru

Pe străzile Dorobanţi, Transilvaniei, Gīrlaşi şi Bulevardul Nicolae Bălcescu se efectuează lucrări de asfaltare sau săpături pentru īnlocuirea reţelelor electrice. Poliţia Rutieră a impus restricţii de circulaţie pe aceste drumuri şi recomandă circulaţia cu viteză redusă pe porţiunile īn lucru.
[...]


 

Militarii īngrijesc mormintele din Cimitirul Eroilor

Īncepīnd de as­tăzi, 24 de militari din armatele Romāniei şi Germaniei participă la o tabără de īngrijire a mormintelor de război. Programul include activităţi de īngrijire a mormintelor din Cimitirul Eroilor şi vizite la obiective istorice, culturale şi turistice din Buzău, Prahova şi Braşov.

[...]


 

Tīrg la Brădeanu

Īn comuna Brădeanu se organizează tīrgul aferent fiecărui sfīrşit de săptămīnă. Īncepīnd cu primele ore ale dimineţii, la dispoziţia vizitatorilorsīnt expuse de către comercianţi produse
agroalimentare, nealimentare sau animale.
[...]


 

Igienizare la Mărăcineni

Primăria Mărăcineni organizează un program de igienizare a şanţurilor din comună. La program vor participa beneficiarii venitului minim garantat şi angajaţii Primăriei la lucrări publice de interes comunitar.

[...]


 

Psoriazisul

Psoriazisul este o afecţiune cutanată cronică caracterizată prin remisiuni şi  recăderi frecvente. Este afectat tegumentul, īn special scalpul, coatele, genunchii, pieptul, spatele, braţele, picioarele sau unghiile de la mīini.  Afecţiunea debutează īn copilăria tīrzie sau la adulţii tinerii şi durează toată viaţa. Cauzele sīnt necunoscute, dar, probabil, este provocat de o tulburare autoimună. Psoriazisul este carac [...]


 

Pensiunile, obiect de "activitate" al Gărzii de Mediu

Comisariatul Gărzii de Mediu Buzău va demara o serie de verificări la agenţii economici din judeţ al căror obiect de activitate īl constituie turismul şi alimentaţia publică. Se vor verifica īn special dacă operatorii economici deţin auto­rizaţii de mediu şi dacă se respectă prevederile. Pentru lipsa autorizaţiei, comisarii de Mediu pot amenda agenţii economici cu pīnă la 60.000 de lei. Depozitarea deş [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU