Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2748 > Prima ora Nr. 2748 de miercuri, 1 august 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 1

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Examen la Primărie

Primăria Municipiului Buzău organizează astăzi concursul de ocupare a unor posturi īn cadrul Direcţiei Economice a aparatului de specialitate al primarului. Prima probă constă īntr-un test scris şi va fi urmată de susţinerea unui interviu.
[...]


 

Aprovizionare cu lemne la Breaza

Primăria Breaza şi-a propus să aprovizioneze din timp şcolile din comună cu lemne. La acţiune vor participa beneficiarii venitului minim garantat şi angajaţii Primăriei la lucrări publice de interes comunitar.

[...]


 

Despăgubiri de la Direcţia Agricolă

Īncepīnd de astăzi, agricultorii ale căror culturi au fost calamitate de vijeliile de la sfīrşitul lunii iunie vor fi despăgubiţi. 203 agricultori care au avut culturile asigurate vor beneficia, īntr-o primă etapă, de banii de la Guvern.
[...]


 

Īntrunirea comisarilor de Mediu la Galaţi

Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim, va participa la o īntrunire organizată de Comisariatul Regional al Gărzii de Mediu Galaţi. Discuţiile se vor purta pe tema dublării personalului specializat, pe fondul cu care se confruntă la ora actuală Garda de Mediu Buzău.

[...]


 

Igienizări la Padina

Primăria Padina derulează astăzi un program de igienizare a şanţurilor şi rigolelor din comună. La lucrări vor participa beneficiarii venitului minim garantat, plătiţi din bugetul local.
[...]


 

Lucrări īn parcul din Brădeanu

Beneficiarii venitului minim ga­rantat participă as­tăzi la un program de salubrizare a par­cu­rilor din comuna Brădeanu. Vor fi instalate garduri şi băncuţe, iar pe marginea drumurilor vor fi montate bănci.

[...]


 

Infecţiile streptococice pot invada tot organismul

Microorganismele streptococice sīnt extrem de versatile şi comune. Sīnt capabile să invadeze orice parte a organismului. Se īmpart īn mai multe grupe bazate pe tipurile de proteine din īnveliş şi pe caracteristicile de laborator. Ele sīnt īmpărţite īn grupurile A. B. C. D. G. H. K., cel mai des īntīlnit fiind cel de tipul A. Unele dintre cele mai des īntīlnite afecţiuni datorate streptocului de tip A sīnt infecţiile respiratorii (amigdalite, faringite) inf [...]


 

Poluare cu petrol la Balta Albă

Societatea comercială Conpet S.A. Ploieşti a fost sancţionată cu amendă īn va­-loare de 200 de milioane de lei de Comisariatul Gărzii de Mediu Buzău, după ce a fost găsită responsabilă de poluarea cu ţiţei a unei suprafeţe importante de teren din comuna Balta Albă. Defecţiunile s-au depistat la magistrala de transport a ţiţeiului care trece prin localitatea Balta Albă, unde au avut loc scurgeri de subs [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU