Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2746 > Prima ora Nr. 2746 de luni, 30 iulie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 1

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Concurs la Poliţia Comunitară

Primăria municipiului organizează astăzi un concurs pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie, īn cadrul Direcţiei de Poliţie Comunitară. Concursul debutează cu susţinerea unei probe scrise, care va fi urmată de un interviu.

[...]


 

Reparaţii la şcolile din Mihăileşti

Primăria Mihăileşti derulează un program de lucrări de reparaţie la şcolile din comună. Angajaţii Primăriei la lucrări publice de interes comunitar vor asigura mīna de lucru.
[...]


 

A.J.O.F.M.īI vizitează pe angajatori

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău se vor īntīlni cu agenţii econo­mici din municipiul Buzău īn vederea stabilirii unei liste cu locuri de muncă vacante.
[...]


 

Scadenţă la subvenţii

Astăzi este ultima zi īn care agricultorii mai pot depune cereri de subvenţii pentru tratamentele fito-sanitare la viţa de vie. Agricultorii care vor să aplice tratamente fitosanitare culturilor de viţă de vie şi care īndeplinesc condiţiile prevăzute de A.P.I.A. vor beneficia de subvenţii īn valoare de 500 de lei la hectar.
[...]


 

Igienizare la Largu

Beneficiarii venitului minim garantat şi angajaţii Primăriei Largu la lucrări publice de interes comunitar vor efectua un program de lucrări de igienizare a platformei de gunoi din comună.

[...]


 

Igienizare īn parcul din Padina

Şi la Primăria Padina sīnt programate lucrări de igienizare, īnsă īn incinta parcului comunal. Beneficiarii venitului minim garantat vor asigura mīna de lucru.
[...]


 

Vitamina E, vitamina tinereţii

Vitamina E este un puternic antioxidant, care  previne distrugerea celulară datorată oxidării. Avīnd proprietăţi antioxidante, vitamina E pătrunde īn membranele celulare, neutralizīnd radicalii liberi şi crescīnd capacitatea celulei de a se proteja de reacţiile nedorite cu oxigenul. Radicalii liberi contribuie la apariţia bolilor cardiovasculare cīt şi a cancerului. Antioxidant şi element nutriţional esenţial, această vitami­n [...]


 

Salarii mai mari pentru cadrele medicale

Īn urma discuţiilor purtate īntre reprezentanţii sindicatului SANITAS şi conducerea Spitalului Judeţean, s-a luat decizia ca salariile cadrelor medicale să fie mărite cu 12 la sută. Decizia ar urma să intre īn vigoare de la 1 august, moment īn care sindicaliştii vor retrage plīngerea depusă īn instanţă īmpotriva spitalului. Plīngerea a fost īnaintată la īnceputul lunii, iar īn cazul īn care conducerea celei mai mari unităţ [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU