Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2741 > Prima ora Nr. 2741 de marti, 24 iulie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Canicula aduce controale

Oficiul de Protecţie a Consumatorilor Buzău va lansa o serie de controale īn magazinele de comercializare şi unităţile de alimentaţie publică, privind ­respectarea lanţului frigorific de păstrare a alimentelor animale şi nonanimale, precum şi respectarea termenelor de valabilitate.
[...]


 

Măsuri de ajutor la Stīlpu

Căldura excesivă afectează sănătatea localnicilor din comuna Stīlpu. Primăria a decis ca beneficiarii venitului minim garantat să ajute persoanele īn dificultate mergīnd să procure pentru ei hrană şi apă de la magazine.

[...]


 

Conferinţă de presă la Direcţia Agricolă

Direcţia Agricolă organizează astăzi o conferinţă de presă īn cadrul căreia va fi prezentată activitatea instituţiei, desfăşurată īn ultimele trei săptămīni. Printre subiectele de discuţie se numără finalizarea campaniei de recoltare a grīului, precum şi starea actuală a culturilor de porumb şi floarea soarelui.

[...]


 

Vine Garda de Mediu

Comisarii Gărzii de Mediu Buzău vor controla pe parcursul zilei agenţii economici pentru a cons­tata dacă au autorizaţii de mediu şi dacă se ­respectă legile prevăzute privind protecţia mediului.
[...]


 

Lucrări de igienizare la Topliceni

Primăria Topliceni organizează un program de lucrări de igienizare a şanţurilor şi rigolelor din comună. Mīna de lucru va fi asigurată de beneficiarii venitului minim garantat
[...]


 

Igienizare pe pīrīul Bīsca

Beneficiarii venitului minim garantat īmpreună cu angajaţii Primăriei Cislău la lucrări publice de interes comunitar vor participa la un set de lucrări de igienizare pe albia pīrīului Bīsca.
[...]


 

Alopecia căderea părului sau calviţia

Alopecia este o afecţiune dermatologiocă inflamatorie care afectează foliculii piloşi, īn special la nivelul scalpului. Evoluţia alopeciei este cronică determinīnd pierderea localizată sau completă a părului la nivelul capului, dar şi pe corp. Pīnă īn prezent, nu a fost elucidată etiologia alopeciei. De asemenea, nu se cunoaşte evoluţia ulterioară a acesteia, dar se ştie că alopecia este o afecţiune autoimu [...]


 

Din 450 de cereri depuse, 100 de dosare eligibile pentru culturi calamitate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii īn Agricultură Buzău deţine īn registre un număr aproximativ de 450 de cereri de ajutor pentru culturile calamitate. Din totalul cererilor depuse, doar 100 sīnt valide, cu documentaţia īntocmită corect. Solicitanţii vor trebui să facă dovada cheltuielilor pentru īngrăşăminte, motorină sau īnsămīnţat, cheluieli care au fost realizate īnainte de calamitarea culturilor [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU